Darts

Fantasztikus szériát fut MoneyMaker - csatlakozz és profitálj Te is!

Dartsguru tipsterünk júliusban sem kíméli a bukmékereket. Két hét után már +70 egység profittal büszkélkedhet.

A karanténidőszak egyik aranybányája kétségkívül az online dartsversenyek voltak. Pontosabban még mindig az, hiszen az Icons of Darts Live League továbbra is zajlik, MoneyMaker_Cesc18 pedig rendületlenül püföli az irodákat. 

Oldalunk dartsguruja júliusban eddig 40 darts-tippet publikált az élő csatornáján és ebből +61.69 egység profitot realizált, mindezt 43%-os (!) ROI mellett. 
MoneyMaker júliusi élő tippes statisztikája
Tippek száma Profit ROI
42 +70,54 49.47%

 

hatharom.com: Megkérdeztük MoneyMakert, hogy mit gondol a mögöttünk hagyott két hétről.

"Természetesen rettentően jó érzés, hogy ilyen szépen fut a szekér. Az 5 napos Summer Series nagyon jól sikerült, nem csak az élő csatimon, hanem Logibeten is el tudtunk kapni elcseszett oddsokat. Szóval összességében teljesen elégedett vagyok eddig a júliusi teljesítménnyel, ráadásul, ahogyan az elmúlt hónapokban, ezek sem igazi élő tippek voltak, csupán nagyon közel a kezdéshez. Így azért jóval több idő állt rendelkezésre ezeket megfogadni, ellentétben egy valóban élő tippel. És hát a cél mindig az, hogy minél többen profitáljunk az adott tippből."

hatharom.com: Mi várható tőled a hónap második felében?

"Szombaton rajtol a World Matchplay, ami ugye az egyik legnagyobb múltú és presztízsű dartstorna, viszont nézők nélkül nem lesz az igazi. Az esélyeket is átírja, szóval észnél kell majd lenni. De remélhetőleg, ahogyan a Summer Seriesen, úgy a World Matchplayen is sikerül majd megtalálni a +EV-s tippeket. A fókuszom rajta lesz, ezt megígérhetem. Ezen kívül megy még az Icons of Darts Live League is, de ott már jóval óvatosabb vagyok." 

 


Ha felkeltette az érdeklődésed MoneyMaker_Cesc18 munkássága, akkor partneroldalunkon, a Logibeten tudsz hozzáférést vásárolni. Bármely csomagot választod, jogosulttá válsz a profi tippmesterek élő tippjeinek megtekintéséhez. 


Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?


1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.