Serie A

Nem agyaltuk túl az Inter-Torinót

  • Tomihmv
megosztom

Nagyon nagy szüksége van a három pontra a hazaiaknak, vajon összejön nekik?

Lukakuék győzelmi kényszerben vannak. - Fotó: twitter.com/inter

Szépen lassan, de biztosan közelítünk az olasz bajnokság végéhez, hétfőn este ugyanis a 32. kanyar fejeződik be, méghozzá az Inter-Torino összecsapással.

A hazaiak felemás formában vannak az újrakezdést követően, hiszen egy nápolyi döntetlennel kiestek az Olasz Kupából, a bajnokságban pedig hatból három meccset (Sampdoria, Parma, Brescia) behúztak, kettőt döntetlenre adtak (Sassuolo, Verona), míg egyszer kikaptak (Bologna). Az utóbbi három találkozó is a kötelezően behúzandóak közé tartozott, azonban mégsem tudtak megbirkózni a feladattal, ráadásul a vereséget és az egyik döntetlent a legutóbbi két meccsükön hozták össze.

Pedig Conte mester egyáltalán nem panaszkodhat, az utóbbi hetekben szinte valamennyi játékosára számíthatott, hétfőn is csak Moses, Sensi és Barella marad ki.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Ami a vendégeket illeti, a Torino jól startolt az újrakezdést követően, hiszen a Parma és az Udinese ellen négy pontot szerzett. Azt követően viszont három vereségbe is belefutott (Cagliari, Lazio, Juventus), majd szerdán tudott újfent nyerni, viszont nyögvenyelősen, ami meglepő, hiszen a kiesés ellen menekülő Bresciával játszott hazai pályán.

Nincsenek tehát kirobbanó formában a Bikák, és akkor finoman fogalmaztunk, mindemellett Baselli és Zaza is kimarad náluk hétfőn sérülés vagy eltiltás miatt.

Noha nem számít gyenge együttesnek a Torino, és ugye győzelemből is jön, ezt a meccset az Internek egész egyszerűen be kell húznia. Főleg úgy, hogy egyrészt minőségibb csapattal rendelkezik, másrészt az előtte álló Atalanta, Lazio duó botlott a hétvégén, így pedig egy sikerrel előzhet, továbbá pontszámban beérheti a második helyen álló fővárosiakat.

Szerintünk ezért érdemes lehet az Inter győzelmébe fektetni, de látva az előjeleket, a sikerhez vélhetően nem lesz elég egy gól, vagyis arra fogadunk, hogy a hazaiak nyernek és legalább két találat születik a találkozón.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Inter - Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-13 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter nyer + több, mint 1 gól a meccsen","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135777] 2020-07-13 21:45:00 Inter - Torinox;
megosztom