Átigazolás

Szoboszlai tripla pénzt hozhat a konyhára

megosztom

Szép kis kasszát nyerhetünk, ha végre beigazolódnak a pletykák és Szoboszlai aláír a Milanhoz.

Pár hete már cikkeztünk arról, hogy a legpiacképesebb magyar futballista, Szoboszlai Dominik vélhetően klubot vált a nyáron, avagy Salzburgból egy erősebb csapathoz, vagyis egy erősebb bajnokságba igazol. Mindez pedig egyre valósághűbbnek tűnik.

Szoboszlai ugyanis az utolsó hetekben, napokban nem lassított Salzburgban, így az osztrák bajnokság legjobbjának választották meg. Mindemellett a mérvadó Transfermarkt.com portál a napokban tett közzé egy listát a szezon legeredményesebb tinédzsereiről, amelyen a 19 éves magyar sztár a negyedik helyen végzett a 40 meccsen lőtt 12 góljával. Szoboszlait mindössze Haaland, Boadu és Greenwood előzte meg, viszont Martinellit, Rodrygót vagy Ansu Fatit lehagyta Dominik.

Mindezek tükrében nem csoda, hogy kapós a 13 és fél millió euróra taksált játékos, és az sem meglepő, hogy fél Európa körbeudvarolja most. A legkitartóbb kérőnek a Milan tűnik, a hétszeres BL-győztes csapat ugyanis továbbra is aktívan tevékenykedik azért, hogy átigazolja a magyar sztárt.

Egy olasz forrás szerint a magyar válogatott támadó középpályásért a Milan hajlandó lenne akár 25 millió eurót is fizetni, ami után már csak magával a játékossal kellene dűlőre jutnia a nagy múltú együttesnek.

Hol éred el ezt a fogadást?
Unibet >Labdarúgás>Összes labdarúgás>Speciális>Átigazolások

Az átigazolás végére vélhetően akkor kerülhet pont, amikor a Milannál hivatalosan is kinevezik Ralf Rangnickot, aki a következő szezontól az olasz gárdánál a vezetőedzői szerepkör mellett sportigazgatóit is ellátja. A 62 éves német szakember a Red Bull-csoport futballért felelős főnökeként dolgozott mostanság, és többször is a helyszínen figyelte Szoboszlait, vagyis nem véletlen ez az egybeesés.

Ha tényleg összejön a transzfer, azzal nem csak a magyar foci és maga Szoboszlai, hanem azok a fogadók is jól járhatnak, akik megfogadják, hogy Dominik ősztől a Milan játékosa lesz. Az Unibet ugyanis kereken háromszoros pénzt kínál erre az opcióra. A buki egy hónapja egyébként még hétszeres pénzt fizetett, hogy ősztől Milánóban rúgja a bőrt Szoboszlai.

A Milan szorzója tehát csökkent, de még mindig van érték benne, így szerintünk bőven van benne potenciál. Annál biztosan több, mint amit a bukmékererek a magyar válogatott ifjú titánjának Salzburgban maradására (1.65) kínálnak, hiszen mikor csináljanak pénzt az osztrákok az egyik legnagyobb értékükből, ha nem most?

Mindezt egyébként az is alátámasztja, hogy Szoboszlai Dominik édesapja, Zsolt, úgy fogalmazott az index.hu-nak a héten, hogy jelenleg "készletkisöprés" van Salzburgban, hiszen jönnek a következő korosztályok, míg a klub pénzt akar keresni.

unibet
Szerinted hol folytatja Szoboszlai Dominik?

 

 

 

 

{"headTitle":"Szoboszlai Dominik klubcsapata 2020. szeptember 1-jén","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Red Bull Salzburg","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Milan","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"RB Leipzig","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"14.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}Tudtad? Az Unibeten vár rád még akár egy 20 000 HUF értékű kockázatmentes fogadási is!
 
 • Az     jóvoltából minden újonnan regisztráló játékos 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszban részesül. Regisztrálj a Hathárom linkjén keresztül és tovább 3000 HUF értékű ingyen fogadást is kapsz!
   
 • FONTOS, hogy a bónusz megszerzéséhez nem elég egyszerűen regisztrálni, Neked kell kiválasztanod a számodra megfelelő bónuszt még a regisztráció során. A regisztrációnál válaszd a 20 000 Ft üdvözlő bónusz lehetőséget.

 

 • Ezt követően a megfelelő regisztrációs oldalra kerülsz, ahol létrehozhatod a számládat. Válaszd ki az ""igen"" lehetőséget az utolsó lépésnél és fogadd el a bónuszt.

 • A regisztrációt követően nincs más dolgod, mint egy befizetést eszközölni.

 • A kockázatmentes fogadás összegének mértéke megegyezik a befizetésed összegének nagyságával.

 • A kockázatmentes fogadás csak az ajánlat aktiválását követő első mérkőzés előtti vagy élő fogadásra érvényes, a maximum visszatérítés 20 000Ft. A kockázatmentes fogadás esetében a minimum tét 500 HUF.
   
 • Ha nyer az első fogadásod, megkapod a nyereményed.
   
 • Ha vesztes a fogadásod, a feltett pénzösszeg bónuszpénz formájában íródik jóvá egyenlegeden
   
 • A bónuszt kifizetés előtt hatszor kell megforgatni, vagyis ha 20 000 Ft értékű a befizetésed, 120 000 Ft értékben kell fogadást kötni. A játékosoknak 35 napon belül kell teljesíteniük a forgatási feltételeket.
   
 • A forgatásba beleszámító fogadások minimum oddsa 1.40.
   
 • Ha teljesült a megforgatás, akkor a bónusz összege készpénzzé alakul, melyet kiutalhatsz vagy tovább játszhatsz vele.
   
 • Attól függetlenül, hogy fogadásaid megnyered vagy elveszíted, mindegyik fogadás beleszámít a megforgatásba.

                                                  Unibet regisztráció ITT                                                 

megosztom