Serie A

Gólokkal kaszálnánk a Napoli-Milan rangadón

  • Tomihmv
megosztom

Két bombaformában lévő csapat csap össze a Stadio San Paolóban vasárnap este.

Ibráék győzni mennek Nápolyba. - Fotó: twitter.com/acmilan

Nem akármilyen meccsel zárul az olasz bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapja, hanem két jó passzban lévő topcsapat rangadójával, vagyis a Napoli-Milannal.

A hazaiak az újrakezdést követően már nyolc tétmérkőzésen is túl vannak, amelyek közül mindössze egyet, az Atalanta ellenit bukták el. Ugyanakkor a Juventus ellen megnyerték az Olasz Kupát, a bajnokságban pedig többek közt a Romát is legyőzték, perpillanat zsinórban két sikert számlálnak.

A jó forma többek közt a kevés hiányzónak köszönhető, hiszen Gattuso mester továbbra is az utóbbi hetek sikercsapatát küldheti pályára, hiszen vasárnap is mindössze Malcuitra és Ospinára nem számíthat.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Ha a Napoli jó formában van, akkor mit mondjunk a Milanra? A vendégek ugyan csak hat mérkőzésen vannak túl a restart óta, de két döntetlen mellett négyszer is nyerni tudtak. Pedig játszottak a Romával (2-0), a Lazióval (3-0), míg a Juventussal kétszer (0-0, 4-2) is. A torinóiakkal legutóbb kedden néztek farkasszemet a milánóiak és hiába álltak még a 61. percben 0-2-re, végül megfordították és meg is nyerték a találkozót (4-2).

A kiváló teljesítmény mellett Pioli mester annak is örülhet, hogy kollégájához hasonlóan alig van hiányzója, hiszen hétvégén is csak a Castillejo, Musacchio, Duarte trióra nem számíthat.

Pazar formában vannak tehát a felek, s noha papíron nagy a tét - az ötödik hely mindkét csapat számára a cél év végén, s mindössze két pont van köztük -, ennek ellenére, az elmúlt hetek történései alapján mi azon a véleményen vagyunk, hogy a felek egy jó, gólgazdag meccset hozhatnak össze.

Éppen ezért legalább három gólra fogadunk a Napoli-Milanon, méghozzá megspékelve azzal, hogy menet közben mindkét csapat betalál. Erre a tippre pedig kiváló, bő kétszeres szorzót kaphatunk partnerirodánkban, amit nem is hagyunk veszni.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Napoli - Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-12 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135780] 2020-07-12 21:45:00 SSC Napoli - AC Milanx;
megosztom