Premier League

Duplázós tippet találtunk a Chelsea bajnokijára

  • Tomihmv

Lényegében rangadót vívnak Lampardék, akik a Sheffield Unitedhez utaznak szombaton.

Giroud az elmúlt két meccsén rendre gólt szerzett. - Fotó: twitter.com/chelseafc

Újabb hétvége, újabb Premier League forduló, immáron a 35. kanyar kezdődik meg szombaton. A megrendezésre kerülő öt találkozó közül pedig az egyik legérdekesebb összecsapásnak a Sheffield United-Chelsea ütközet ígérkezik.

A hazaiak újoncként vágtak neki a szezonnak, és ahelyett, hogy a kiesés ellen menekülnének, Európába tartanak, hiszen perpillanat a hetedik helyen tanyáznak, mindössze egy ponttal lemaradva a Wolverhampton mögött.

Egyértelmű, hogy a szezon pozitív meglepetéscsapata a Sheffield United, ugyanakkor az újrakezdést követően nem igazán ment a gárdának, hiszen az első négy tétmeccsén egy iksz mellett három vereséget ért el. Azonban az utóbbi napokban belejött, hiszen a Tottenham mellett a Wolvest is legyőzte otthon, míg a Burnley otthonában döntetlent játszott, vagyis jó passzban van.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ami a vendégeket illeti, a Chelsea-re sem lehet panasz, sőt, kiváló formában vannak a londoniak. A restart óta ugyanis egy vereséget szenvedtek, míg mellette öt sikert is arattak, melyeknek köszönhetően megelőzték a Leicestert, így már a harmadik pozícióban vannak. Ugyanakkor enyhén szólva is nagy a tömörülés a bronzérmes helynél, hiszen a Leicester egy, míg a Manchester United két pontra van tőlük.

A fővárosiak szombaton továbbra sem számíthatnak Tomori, Kanté és Gilmour szolgálataira, Kovacic pedig kérdéses, míg a hazaiaknál Freeman, Fleck, Clarke marad ki, viszont úgy fest, hogy McGoldrick és McBurnie sem tud pályára lépni.

Jó formában vannak tehát a felek, ráadásul mindkét csapatnak nagy szüksége van a három pontra. Ősszel nem bírtak egymással, 2-2-re végeztek fordított pályaválasztással, ami akkor meglepetésnek számított. Ezúttal is benne van a remi a pakliban, de bárhogyan is érne véget a találkozó, nem lepődnénk meg egyik kimenetelen sem.

Éppen ezért, illetve az eddigiek fényében igen nagy potenciál van a mindkét csapat betalál fogadási opcióban, amire partnerirodánkban kétszeres szorzón lehet pénzt tenni, amit egész egyszerűen nem hagyhatunk ki.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Sheffield United - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-11 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3056084] 2020-07-11 18:30:00 Sheffield United - Chelseax;