Bajnokok Ligája

Bankot robbanthatunk Orbánék BL-győzelmével - íme a sorsolás utáni oddsok!

megosztom

A Gulácsit és Orbánt foglalkoztató Leipzig - a címvédő Liverpoolt búcsúztató - Atlético Madriddal találkozik.

A pénteki sorsolás egyik érdekessége az volt, hogy a kényszerpihenő előtt már nyolc közé jutott csapatok kerültek össze egymással, hiszen az RB Leipzig az Atlético Madriddal, míg az Atalanta a PSG-vel csap össze. Egyik párharcot sem játszották még le soha a nemzetközi porondon.

A másik két összecsapáson olyan együttesek találkoznak majd egymással, ahol még a nyolcaddöntők visszavágóit is le kell játszani. Utóbbi ág különösképpen kegyetlen, hiszen a 13-szoros győztes Real Madrid és a tavalyi angol bajnok Manchester City párharcának továbbjutója az olasz bajnok Juventus és az Olympique Lyon különcsatájának győztesével. Míg a spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona és a Napoli összecsapásának továbbjutója valószínűleg a német bajnok Bayern Münchennel találkozik. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A pandémia miatt egy rendhagyó "tornán" dől el a BL idei bajnokának kiléte. A továbbjutókról a negyed- és az elődöntőben is egymeccses párharcok döntenek. A portugál fővárosban augusztus 12. és 15. között rendezik meg a négy negyeddöntőt, majd 18-án és 19-én az elődöntőket. A finálé augusztus 23-án lesz.

Természetesen a bukik sem a hátsó fertályukat vakargatták és már ki is jöttek a frissített oddsokkal. Óriási változás persze nem történt - továbbra is a Bayern, Man City duó a legesélyesebb a BL-trófea elhódítására, harmadik helyen pedig a jóval könnyebb ágra került PSG-t találhatjuk. Válogatott játékosainkat, azaz Gulácsit és Orbánt foglalkoztató Leipzig diadala nem kevesebb, mint 17-szeres oddsot fizetne. A leggigászibb összeget amúgy a Chelsea végső sikere hozná, ám a londoniaknak első körben 3-0-s hátrányt kéne ledolgozniuk a Bayernnel szemben, méghozzá idegenben.

Szerinted ki nyeri a BL-t?

 

 

 

 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája Győztes 2019/20 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leipzig","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"26.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"67.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lyon","odds":"101.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"251.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
MTI
megosztom