Premier League

A Manchester City szenvedéséből húznánk hasznot

  • Tomihmv

Könnyen lehet, hogy Guardioláék ismét nyögvenyelős meccset játszanak a Newcastle csapatával hét közben.

A Newcastle szoros meccset játszana Manchesterben. - Fotó: twitter.com/nufc

Szerdán négy találkozót rendeznek a Premier League 34. körében, az egyik nyitómeccs pedig a Manchester City-Newcastle lesz.

A hazaiak összességében felemás formában várják a találkozót, hiszen az újrakezdést követően négy sikert és két vereséget számlálnak. Mindezzel nem is lenne gond, de ha egy csapat csütörtökön 4-0-ra legyőzi a már bajnok Liverpoolt hazai pályán, attól a gárdától abszolút nem elfogadható, hogy vasárnap kikap a hozzá képest nem túl acélos Southamptonban.

Azt a vereséget még arra sem foghatja Guardiola, hogy alaposan felforgatta kezdőjét a Vörösök elleni sikert követően, hiszen nem egyszer volt már erre példa, ráadásul így sem nyeretlen kisdiákok kaptak szerepet, hanem világklasszis futballisták.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A Newcastle meglepetésre sokkal stabilabb lábakon áll most, a bajnokságban remekel mostanság, zsinórban hat veretlen meccsel a háta mögött várja a hétközi fordulót. A restart óta egyetlen vereséget szenvedtek egyébként a Szarkák, épp szerdai ellenfelüktől kaptak ki hazai pályán 2-0-ra, de az az FA Kupa keretén belül történt.

Mindezen eredményeket egyébként úgy érték el Steve Bruce-ék, hogy több hiányzójuk is volt és van is, szerdán is biztosan kimarad a Hayden, Clark, Sean Longstaff, Lejeune négyes, de Saint-Maximin játéka is kérdéses, míg a hazaiaknál egyedül Sergio Agüero hiányzik majd.

Nem kérdés, hogy mely gárda a meccs toronymagas favoritja, de igazából nincs tét a Manchester City számára, így vélhetően nem szakítja szét a csapat az istrángot. A hazaiak célja a hátralévő meccseken, hogy megtartsák a második helyüket, ami borítékolható, hogy összejön, illetve a Bajnokok Ligája augusztusi folytatására ne sérüljön le egyik kulcsemberük sem.

Mindezek tükrében pedig a Newcastle bőven játszhat egy szoros meccset az Etihadban, hiszen egyrészt felszabadultan léphet pályára, ráadásul az elmúlt hét alkalommal rendre megnehezítette a City dolgát. Így pedig véleményünk szerint a bukik által kínált 2,5-ös hendikephatáron belül maradhatnak a Szarkák.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Manchester City - Newcastle","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-08 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Newcastle +2,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3056074] 2020-07-08 19:00:00 Manchester City - Newcastle Unitedx;