La Liga

Szembemegyünk a tömeggel a Valencia-Valladolidon

megosztom

Továbbra is szenved a Valencia és egyelőre várat magára az edzőváltás utáni első győzelem is. A Valladolid ellen talán összejöhet.

Bár nagy várakozással vágott neki a mostani idénynek a Valencia, nagy valószínűséggel ez a szezon mehet a kukába. A Denevérek a február tájéka óta nem találják a játékukat és folyamatosan csúsznak le a tabellán, a mélyrepülést pedig egyelőre az sem tudta megállítani, hogy két héttel ezelőtt menesztették Alberto Celades vezetőedzőt és a helyére Voro Gonzalézt nevezték ki.

A Valencia számára még nem elérhetetlen az Európa Liga, de ahhoz a maradék négy fordulóban már nem nagyon szenvedhet vereséget.

A keddi ellenfél Valladolid hétvégén 1-0-ra verte odahaza az Alavest, ezzel pedig nagyjából el is dőlt, hogy a lila-fehér csapat jövőre is a La Ligában vitézkedhet. Matematikai alapon még kizúghat a gárda, de ahhoz olyan képtelenségeknek kell egyszerre bekövetkezni, amire a gyakorlatban nincs esély.

Valencia#esp-valencia#5
Valladolid#esp-valladolid#5

Csapathírek

A Valenciában új hiányzók nem várhatóak, Piccini, Gayá és Moreno továbbra is sérült, így nélkülök kell felvenni a kesztyűt. A Granada ellen kapuba találó Manu Vallejo ezúttal kezdhet, a Valencia pedig egy 4-4-2-es felállással próbálkozhat ezen a meccsen.

A Valladolidnál Óscár Pianót kiszórták a hétvégén, Míchel pedig régebb óta maródi, de ezzel együtt túl sok variálást a vendégek mesterétől sem kell várni.

 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

Ahogy a bevezetőben is utaltunk rá, a Valenciánál még várat magára az új edző első sikere. A hétvégi Granada elleni meccsen már közel járt az együttes,de végül egy 86. percben kapott gól miatt be kellett érniük az egy ponttal.

A Valladolid kapcsán azt emeljük ki, hogy sikerült teljesíteni a nagy célt, vagyis a bennmaradást. Kis klubról van, nagy tett ez, ami a csapat körül megforduló emberek reakcióból is leszűrhető. A Valladolid nagyot ment az újraindulás óta, négy forduló óta például veretlen.

Ezen a meccsen viszont egy "jóllakottság" érzés is befigyelhet, vagyis a Valenciát sokkal inkább gondoljuk sikerre éhesnek.

A fogadók bizalma érthető okokból teljesen elszállt a Valencia kapcsán, aminek következtében elég szépen megemelkedtek a hazai siker szorzói. Ennek köszönhetően viszont már egy -0,25-s ázsiai hendikepet is egész pofás oddson tudunk pakolni. Ezt az opciót én nem tudom otthagyni, hiszen előbb-utóbb jönnie kell egy Valencia-sikernek, a szerényebb képességű Valladolid pedig aligha nyer most idegenben.

{"headTitle":"Valencia - Valladolid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-07 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Valencia - 0.25 - ázsiai hendikep ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

[3093613] 2020-07-07 19:30:00 Valencia - Valladolidx;
megosztom