Olasz foci

Az olasz szövetség segített nekünk tippelni a Milan-Juve derbire

  • varin

Egészen addig nagy bajban voltunk ezzel a mérkőzéssel, amíg meg nem láttuk, ki vezeti azt.

Izgalmas rangadóra kerül sor kedden este a Milan és a Juventus között a 31. forduló második találkozóján, ám fogadási szempontból nem ígérkezik olyan könnyű 90 percnek. Vakargattuk is a fejünket, hogy vállaljuk-e a Juve sikerét, ám a megoldás végül nem a kezdőcsapatoknál vagy az alap fogadási típusoknál volt keresendő, hanem a bíróküldésben.

{"headTitle":"AC Milan-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-07 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Kezdjük azért az esélyekkel. A Juventus előnye a fordulót megelőzően 7 pont és mivel a Lazio hamarabb játszik kedden, így Ronaldóék tudatában lesznek már annak is, hogy maximum a különbség maradhat a felek között vagy akár nőhet tíz egységre is a difi. Ebből egyébként mi arra következtetünk, hogy ha a Lazio nem nyer Leccében - erre azért kevés az esély, hiszen Immobile is visszatér -, akkor nem annyira csábító a Juve sikere 2 körüli szorzóért.

Az Öreg Hölgy idén alaposan megizzadt már háromszor is a Milan ellen, hiszen a novemberi bajnokin egy 77. perces gól döntött, míg az idei két kupameccsen remiztek a felek - ez végül a Juve továbbjutását érte. A közös pont a két kupameccsen egyébként a piros lap, előbbin Theo Hernández, utóbbin pedig Ante Rebic intézte el magának a tuti meleg vizet.

Guida egy ilyen mozdulatért egyszerre 3 pirosat adna

A visszavágó játékvezetője pedig most nem más lesz, mint Marco Guida, akit nyugodtan nevezhetünk a teljes Serie A legnagyobb királyának, legalábbis azok alapján, amekkora profitot köszönhetünk neki idén.

Pénteken Rómában tette a dolgát, amely végül 12 egység profitot hozott, és igaz, hogy most "csak" 3.75 a szorzó a piros lapjára, látva a számait, egy ilyen rangadón ezt is megéri bevállalni.

Guida idei mérkőzései - Fotó: whoscored.com

Akinek nincs kedve számolgatni, annak eláruljuk, ez idén 16 levezetett mérkőzésen 13 piros lapot jelent és 12 büntetőt. A 7-es lap line-ban nincs igazi érték, viszont egy színes kártyát ismét megszavaznánk valakinek.

{"headTitle":"AC Milan-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-07 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz piros lap a mérkőzésen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135768] 2020-07-07 21:45:00 AC Milan - Juventusx;