Championship

Mesterhármas után 2.70-es odds - algériai góllal kaszálnánk

  • varin
megosztom

Könnyed győzelem vár hazai pályán a PL-be vágyó Brentfordra, nekünk pedig gólszerzős tippünk van.

Egyre több kérdés látszik eldőlni a Championshipben, ahol azért még mindig hátravan hét játéknap. A Luton Town kiesése szinte biztosra vehető, miként az is sanszos, hogy a Leeds United innen már nem fogja tudni elszúrni a feljutást - persze egy Bielsa-csapatban minden benne van. Mi inkább a WBA botlását látjuk lehetségesnek, az első számú üldöző pedig a Brentford gárdája, amelyre kedden este is sima W vár.

 

Benrahma mesterhármasa a Wigan ellen

Watkinsék ellenfele az a Charlton Athletic lesz, amely az előző körben fontos pontokat hullajtott el egy hozható meccsen a Millwall ellen, ám az A's helyzete még így sem rossz. Lee Bowyer csapatát sokan - köztük mi is - a liga leggyengébb együttesének tartották a szezon előtt, ehhez képest az újrakezdést két győzelemmel nyitották és jelenleg a 19. helyen állnak, igaz, a fórjuk csak két egység a 22. Borótól. Sikereiket elsősorban remek védekezésüknek köszönhetik, ám Brentfordban nem sok hátvédsor állja meg a helyét.

A Darazsak ugyanis komolyan gondolják a feljutást, utolsó öt meccsüket úgy nyerték meg, hogy gólt nem kaptak, lőttek viszont 14-et. Pedig nem egy Luton vagy Stoke volt az ellenfél, hiszen játszottak a Fulham és a WBA ellen is, ám David Raya hálója érintetlen maradt.

Az egyik sikerkovács az a Said Benrahma, aki idén 38 meccsen 14+9-es mutatóval bír, a visszatérés óta pedig öt meccsen 4+3-at produkált úgy, hogy a Wigan ellen otthon egy mesterhármassal sokkolta a másik A's-t.

Fogadóirodánként nagyon eltérő az algériai támadó egy góljának szorzója, az    -en lévő 2.70 viszont kimagaslik a sorból. Egy kis aprót így megér a tipp, benne van a brentfordiak játékában, hogy lőnek 3-4 gólt a Griffin Parkban.

{"headTitle":"Brentford-Charlton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-07 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Said Benrahma gólt szerez","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3066336] 2020-07-07 19:00:00 Brentford - Charlton Athleticx;
megosztom