Tenisz

Egy biztonsági és egy rizikós tipp kedd kora délutánra

  • Cesc18
megosztom

A top 10-es Matteo Berrettininek meggyűlhet a baja a hazai pályán ütő Dennis Novakkal.

Kedden kora délután Kitzbühelben kezdetét veszi a Thiem's Seven névre hallgató salakpályás tenisztorna. Magáról a versenyről tegnap már részletesen írtunk, most pedig lássuk, hogy mi vár ránk az első játéknapon. 

Thiem's Seven, 1. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:00 Andrey Rublev - Jan-Lennard Struff 1.22 4.00
14:30 Dominic Thiem - Casper Ruud 1.14 5.00
16:00 Matteo Berrettini - Dennis Novak 1.25 3.75
20:15 Karen Khachanov - Roberto Bautista-Agut 2.75 1.40

A torna első mérkőzésén Andrey Rublev és Jan-Lennard Struff néz majd farkasszemet egymással. Júniusban mindkét játékost láthattuk játszani, az orosz az Adria Tour zadari állomásán lépett pályára, míg a német a German Pro Seriesben vállalt néhány meccset. Rublev kifejezetten jó formát mutatott, Struff játéka viszont meglehetősen rozsdás volt, így nem olyan meglepő, hogy a bukmékerek az orosz felé húznak. Az 1.45-ben viszont semmi érték nincs, hiszen magaslaton, gyorsabb környezetben Struff is erősebb teniszre lehet képes. 

Berrettini vasárnap még az UTS-en játszott. - Fotó: Twitter

Kitzbühel Matteo Berrettini játékának is ideális helyszín lehet, ugyanakkor nagy kérdés, hogy az olasz mennyire tud gyorsan alkalmazkodni az új környezethez. Az elmúlt hetekben ugyanis Franciaországban kemény pályán játszott az Ultimate Tennis Showdown keretén belül. A mögöttünk hagyott hétvégén, vasárnap kora este is volt egy meccse, tehát a sógoroknál csak egy-két edzést tudott beiktatni. Ezt kihasználhatja Dennis Novak, akinek az elmúlt napokban bőven volt ideje felkészülni erre a tornára. Ugyan az osztrák srác a karanténidőszak alatt nem mutatott túl jó formát, de például Thiemet meg tudta izzasztani, tehát inkább a kötelezőkkel szenvedett meg. 

Nem lesz ez véleményünk szerint egyszerű menet az olasznak, fogadás szempontjából egy +4.5-ös hendikepet néztünk ki Novakra. 

Berrettiniék előtt lép még pályára a hazai kedvenc Dominic Thiem, ellenfele pedig a norvég Casper Ruud lesz. Papíron ez a nap legsimábbnak ígérkező meccse. Az osztrák jó formát mutatott az elmúlt hetekben, behúzta az Adria Tourt és nyert meccseket az UTS-en is. Már a múlt héten elkezdett edzeni Kitzbühelben és abban biztosak lehetünk, hogy a róla elnevezett tornán maximális fókusszal próbál majd teljesíteni. Ruud formájáról semmit nem tudni, hiszen négy hónap kényszerpihenő után ez lesz az első meccse. Éppen Thiem ellen visszatérni nem túl szerencsés, meglepő lenne, ha borítani tudná a papírformát. 

Az esti etapban Karen Khachanov és Roberto Bautista-Agut összecsapását láthatjuk. Ruudhoz hasonlóan Khachanovnak is hosszú idő után ez lesz az első meccse. RBA ilyen szempontból jobb helyzetben van, igaz, ő is csak két mérkőzésen lépett pályára az elmúlt négy hónapban. Ebbe a csatába így nem szívesen nyúlnánk bele. 

{"headTitle":"Matteo Berrettini - Dennis Novak","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-07 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Novak +4.5 Game Hendikep","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Berrettini hátrányból nyer? Igen","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

megosztom