Premier League

Az Everton is megvicceli Mourinhóékat?

  • Tomihmv

A Premier League 33. fordulójának zárómérkőzésén a Tottenham az Everton együttesét fogadja hétfőn este.

Az Everton a Tottenham csapatát is legyőzné. - Fotó: twitter.com/everton

Középházi rangadót rendeznek az angol élvonalbeli bajnokságban, hiszen a kilencedik helyezett a tizenegyediket fogadja. Ugyanakkor, ha kifejtjük, hogy ezen pozíciókban a Tottenham és az Everton áll, akkor egyértelmű, hogy egy jóval nívósabb meccsről beszélünk.

Azonban egyik fél sem teljesít jól az idei szezonban, a Spurs az újrakezdést követő három bajnokiján mindössze négy pontot szerzett. Igaz, játszott többek közt a jó passzban lévő Manchester Uniteddel (1-1), a West Hamet legyőzte (2-0), de a múlt heti, pocsék formában lévő Sheffield United elleni kínos vereségre (3-1) nincs magyarázat.

Mourinhóék azzal a zakóval igen távol, perpillanat 10 pontra (!) kerültek Európától úgy, hogy a mostanival együtt mindössze hat forduló van hátra. Mindez pedig úgy meglepő, hogy a portugál szakvezető folyamatosan a legjobbjaira számíthat, nem lesz ez másként hétfőn este sem.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Nincs tehát formában a Tottenham, ugyanakkor ez nem mondható el az Evertonról. A vendégek városi rangadóval indítottak, és meglepetésre pontot tudtak csenni a Liverpooltól. Ez megadta az alaphangot, ugyanis Ancelottiék ezt követően a Norwichot idegenben 1-0-ra győzték le, majd múlt héten otthoni környezetükben, többek közt egy pazar kezdésnek is hála, 2-1-re múlták felül az idén jól teljesítő Leicester alakulatát.

Jó formában van tehát az Everton, amely csapatból Gbamin, Tosun és Delph továbbra is hiányzik, míg Richarlison, Walcott és Sidibé játéka kérdéses.

A vendégek jóval egységesebbnek tűnnek a restart óta, ráadásul jobb formában is vannak, és ugye minőségben sem képviselnek sokkal gyengébb szintet, mint a Tottenham. A bukiknál mégis a hazaiak a favoritok, amellyel az előjelek és a felek utóbbi két egymás elleni találkozója (mindkétszer döntetlent hoztak össze a csapatok) alapján érdemes lehet szembemenni. Főleg úgy, hogy az X2 bőven zöldülhet, ráadásul igen kellemes szorzót kapunk rá partnerirodánkban.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Tottenham - Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Everton vagy döntetlen","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3056066] 2020-07-06 21:00:00 Tottenham Hotspur - Evertonx;