Sportfogadás

15-ös odds is akadt már - szárnyal a brit lovis tipster

megosztom

Csodás hétvégén vagyunk túl, több, mint 70 egység ütötte a markunkat. Csatlakozz és próbáld ki a lovizást.

Éppen egy hete hívtuk fel a figyelmet a Hathárom-Logibet közös Discord-szerverén futó lóverseny csatornára, ahol MoneyMaker_Cesc18 révén egy brit tipster legjobb tippjeit játszhatjuk meg.

Cesc18 legutóbb elárulta, hogy egy nagyon komoly, több ezres követő bázissal rendelkező tipsterről van szó, aki az elmúlt két évben a "NAP" (az adott napra legerősebbnek vélt tippje) fogadásaival 369 egység profitot jegyzett, ami mellé 20% ROI társult. Idén is masszívan pluszban van a brit zseni és ebből már a mi zsebünkbe is jutott. 

 

 

Mint látható, a mögöttünk hagyott hétvége extrém jól sikerült, hiszen szombaton egy 2.87-es, vasárnap pedig egy 15.00-ös szorzójú tippje zöldült a tipsternek. Utóbbi fel is robbantotta a discordos csatornát, többen jeleztétek, hogy megjátszottátok a tippet.

 

 

A tipp érdekessége az volt, hogy bár amikor Cesc18 a csatornán megosztotta, akkor 7.00-es odds körül volt fogadható, kezdésre viszont egészen 15.00-ig kúszott fel.

A    ilyen esetben a magasabb szorzón számolja el a nyereményt, így fordulhatott elő, hogy a várt összeg több, mint duplája ütötte a markunkat.

A hétvégén egyébként éppen ennél a tippnél volt a legnagyobb különbség a nyitó- és a záróodds között, tehát ebbe nagyon szépen sikerült belenyúlni. 

Lovizáshoz (is) az egyik legjobb választás a bet365. Nem csak a garantált legjobb nyereményszorzó miatt, hanem, mert a brit tipster minden tippje elérhető a bet365-nél, illetve a versenyek élőben megtekinthetőek. 

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

 


Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?


1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.

 

Ha csatlakoztál a Hathárom-Logibet Discord-szerveréhez, akkor keresd a #lóverseny csatornát!

 

 

megosztom