Serie A

Gólszámos fogadással zárjuk a hétvégét - tipp a Napoli-Romára

  • varin

Méltatlanul tét nélküli rangadó a Napoli-Roma, de azért érdekes 90 perc vár ránk a San Paolóban.

Rangadót rangadó követ a hétvégén Itáliában, a vasárnapi zárófelvonást pedig Napoli és a Roma játssza egymással. Két olyan együttes, amely normál körülmények között nemhogy a BL-ért, de a dobogóért lenne harcban egymással, ám idén maximum az lehet a tét, hogy ne legyen a szezon még a mostaninál is kínosabb.

{"headTitle":"Napoli-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-05 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Roma","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Az viszont teljesen egyértelmű, melyik csapatnál fest rosszabbul a jelenlegi állapot és a várható EL-indulás. Amíg a Napoli kupagyőzelemmel tette feledhetetlenné a szezont és Gattuso fiai még a BL-ben is állnak, addig Rómában egymást érik a csalódást keltő eredmények. A Farkasoknál egyre hangosabban tiltakoznak a vezetés ellen, amelyen az sem segített, hogy a hétközi fordulóban az Udinese vitt el három egységet az Olimpicóból. Fonseca szerint azonban felesleges pánikolni.

"Szerintem a csapatnak van identitása, még ha ez most nem is látszik. Nehéz időszak ez, de továbbra is megvannak a céljaink erre a szezonra, aminek nem lett vége ezzel a meccsel. Folytatnunk kell a harcot tovább. Nincsenek kifogások, felelősek vagyunk. Aki a Romában játszik, annak erősnek kell lennie, és az utolsó pillanatig képesnek kell lennie harcolni, küzdeni" - idézi a mester szavait az asroma.hu.

Ami a kezdőcsapatokat illeti, több poszton is várhatóak cserék a hétközi meccsekhez képest. Gattuso várhatóan a teljes támadósorát lecseréli és a Politano, Mertens, Insigne triót a Callejón, Milik, Lozano hármas váltja fel. A Románál is az első sorban lehet a legfontosabb változás, hiszen az Udine ellen csak 20 percet játszó, fizikálisan nem a topon lévő Dzeko most a kezdőcsapatban kaphat helyet, míg Veretout és Pellegrini visszatérhet az eltiltásból, Perotti viszont megkezdi azt.

Ősszel az Örök Városban a Roma otthon tartotta a három pontot, megszakítva egy hat mérkőzés óta tartó szériát, mely alatt a hazai csapatok csupán egyetlen pontra voltak jók. 

Tény, hogy a hangulat alapján ez a W inkább a Napolinak áll, de az is tény, hogy a szorzó lehetne ennél lényegesen magasabb. Nem látjuk igazán a gólfesztivált ebben a mérkőzésben, így egy óvatosabb határon, de undert húzunk.

{"headTitle":"Napoli-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-05 21:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 gól alatt","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3135758] 2020-07-05 21:45:00 SSC Napoli - Romax;