Tenisz

Erős hendikepes tippet találtunk szombat hajnalra

 • Cesc18
megosztom

A hétvégén az All-American Team Cup keretén belül megmérkőznek egymással a legjobb amerikai férfi játékosok.

Végre! Hosszú idő után egy normális tenisztorna kinézőben. Július 3-5. között ugyanis Atlantában megmérkőzik egymással a nyolc legmagasabban rangsorolt amerikai férfi játékos. Az esemény az All-American Team Cup nevet kapta és ugyan csak limitált számban, de nézők is lesznek a lelátókon, természetesen rettentő szigorú biztonsági előírások betartásával. 

A játékosokat két csoportba sorolták. A Team Stars színeiben Reilly Opelka, Taylor Fritz, Tommy Paul és Francis Tiafoe lép majd pályára, míg a Team Stripes négyesfogatát Sam Querrey, Tennys Sandgren, Steve Johnson és John Isner alkotja. 

All-American Team Cup, 1. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
18:00 Sam Querrey - Francis Tiafoe 1.66 2.10
19:30 Tennys Sandgren - Tommy Paul 1.53 2.37
00:00 John Isner - Taylor Fritz 1.72 2.00
01:30 Steve Johnson - Reilly Opelka 2.62 1.44

Érdekes lesz látni, hogy négy hónap kihagyás után például Isner milyen teljesítményre lesz képes. A hórihorgas amerikai szívéhez egyébként Atlanta rettentő közel áll, hiszen egyrészről a georgiai egyetemen tanult, másrészről az Atlanta Opent 2013 és 2018 között zsinórban ötször húzta be. A legutóbbi éles meccsét éppen Fritz ellen játszotta még március végén az acapulcói elődöntőben. Akkor a fiatalabb honfitársa örülhetett, éppúgy, mint a 2019-es aucklandi összecsapásuk után. Inkább tehát Fritz felé lehet érdemes húzni, ám mivel ő sem játszott még a karanténidőszak alatt, így csak egyetérteni tudunk a bukmékerekkel, miszerint ez egy 50-50-es csata.

Akiket viszont láthattunk játszani, az például Johnson és Opelka.

Ők ketten a hét elején egy floridai bemutató tornán is részt vettek és hétfőn éppen egymás ellen játszottak.

Akkor Opelka került ki győztesen, 4-3, 4-1 arányban tudott nyerni. Johnson tehát nagyjából egy szett erejéig volt meccsben, a torna későbbi szakaszában pedig még ennyi vizet sem zavart, hiszen McDonald és Aragone is lazán elintézte. 

Opelkának adott egy brutális adogatása és nemrégiben azt nyilatkozta, hogy rengeteg munkát ölt abba, hogy fogadóként is még hatékonyabb legyen. Egyre komolyabb játékerőt képvisel, míg Johnson az édesapja elvesztése óta nem találja önmagát. Szenved a Touron és inkább csak Challenger-tornákon jönnek neki az eredmények. 

Jelenleg egyértelműen jobb játékosnak tartjuk Opelkát és nem gondoljuk, hogy hétfőhöz képest változnak majd az erőviszonyok. Johnsonnak a helyszínhez sincsenek különösebb kötődései, az Atlanta Openen 2015-ben játszott legutóbb, míg Opelka tavaly Isnert is le tudta győzni, ami nem kis bravúr volt, hiszen ahogyan említettük, Big John öt évig uralta a tornát. 

Tippünk, hogy Opelka legalább két játékkal nyer. Érdemes ezt a bet365-nél megjátszani, hiszen például a 22bet a -2.5-ös hendikepre ad 1.68-as (!) oddsot. Valószínűleg ez az 1.72 már nem sokáig tart ki. 

{"headTitle":"Steve Johnson - Reilly Opelka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-04 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Opelka -1.5 Game Hc.","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
 • Pro
  MoneyMaker
  2020. július 3., Péntek 12:08
  • Ország:USA
  • Fogadás típusa:Ázsiai hendikep
  • Tipp:Opelka -1.5 Game Handicap
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.72
  • Eddig éri meg:1.55
  • Tét:7
  • INDOKLÁS:

   Valószínűleg nem sokáig lesz elérhető ez az odds. A 22bet a -2.5-ös hendikepre ad 1.68-as (!) oddsot. Ez a -1.5 nagyon kedvező, hiszen két tie-breakes szettel is megvan, ami Opelka meccsein azért nem ritka. Egyébként hétfőn meccseltek egy bemutató tornán és ott két szettben nyert Opelka. Johson az egész bemutató alatt nem volt nagy szám, néhány nap alatt nem hiszem, hogy megtáltosodik, hiszen jó ideje nem tudja már a legjobbját nyújtani. Opelka viszont szépen jön előre és fejlődik folyamatosan.

  • Eredmény:

   2-1

megosztom