Bundesliga

Közel duplázós tippünk van a német osztályozóra

  • gb1
megosztom

Kétszer 90 percen dől el, hogy a Werder Bremen vagy a Heidenheim indulhat jövőre az élvonalban. Lássuk az esélyeket.

Csütörtökön rendezik a Bundesliga 2019/20-as szezonjának utolsó előtti meccsét, mégpedig az osztályozó első felvonását. Az idényt a 16. helyen záró Werder Bremen a másodosztályban a dobogó harmadik fokára befutó Heidenheimet fogadja és a bukmékerek oddszabása alapján azt láthatjuk, hogy a teher alatt legutóbb sziporkázó hazaiak a toronymagas favoritok.

{"headTitle":"Werder Bremen-FC Heidenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Werder Bremen","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"FC Heidenheim","odds":"6.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Hatalmas dráma volt a Bundesliga1. és 2. utolsó körében egyaránt, hiszen ha most Düsseldorf-Hamburg összecsapás lenne terítéken, akkor sem szólhatna senki egy szót sem. Sőt, erre volt jóval nagyobb esély, de aztán a sors úgy hozta, hogy csúnyán borultak a papírformák. A Werder Köln felett aratott 6-1-es győzelménél csak a Hamburg 5-1-es zakója szólt nagyobbat, a Heidenheim pedig így egy csúfos 3-0-s vereséggel is meg tudta tartani harmadik helyét. 

Tudtad? Az 50 000 lakosú kisváros csapata, a 173 éves történelemmel rendelkező Heidenheim FC még soha nem indult a Bundesligában!

A     kínálja a világon a legjobb szorzókat, szinte minden eseményre és fogadási típusra. Regisztrálok és kipróbálom!

Az osztálykülönbség ellenére amúgy nem is olyan rég találkoztak a felek, hiszen október végén a Német Kupa keretein belül csaptak össze. Akkor a Muzsikusok hamar lerendezték a lényegi kérdéseket, hiszen már a 40. percben 4-0-ra vezettek, ezzel eldöntve az egy meccses párharcot. Florian Kohfeldt számára nem sok örömöt hozott a hazai pálya ebben a szezonban, ez pedig azon kevesek közül volt. “Megnéztem újra a találkozót teljes terjedelmében, de már régen volt és nem biztos, hogy meg tudjuk azt ismételni” - mondta 4-1-es győzelemről a Werder mestere. “Most két meccses a lebonyolítás, így sokkal stratégikusabban kell hozzáállni. A Heidenheim erős volt az idény során, de csak spekulálni tudunk, hogy itt hogy állnak majd ki.

Egyértelmű az is, hogy ennek a két meccsnek nem csak a taktikáról, hanem a szenvedélyről és elkötelezettségről kell szólnia.

- nyilatkozta a Kohfeldt, aki mellett a végsőkig kitartott a vezetőség.

[3354505] 2020-07-02 20:30:00 Werder Bremen - FC Heidenheimx

Hamburg-szerű összeomlásra egyik féltől sem számítunk, de háromesélyben aligha annyira egyértelmű a képlet, mint azt a bukik gondolják. A Werder az idény során lejátszott 17 hazai bajnokiból csupán két győzelmet jegyzett és ne feledjük, hogy az alattuk végző Düsseldorf és Paderborn ellen sem jött össze nekik a három pont.

Az alap ötletünk az volt az összecsapásra, hogy a vendégsereg legalább egyszer betalál, hiszen a Werder a Weserstadionban lejátszott összecsapásainak csak 6 százalékán úszta meg kapott találat nélkül. Ugyanakkor látva a legutóbbi, Köln elleni meccsüket - ami szépen felhúzta a lőtt átlagot -, illetve, hogy a Bielefeld akár 6-0-ra is verhette volna a Heidenheimet, a ‘BTTS’ felé húzunk, bár gólesőre azért nem számítunk.

Remek példája annak, hogy miért érdemes szétnézni az irodák ajánlatai között, hogy ennél az opciónál majdnem két tizedes különbséget találhatunk a különböző bukik piacain. Mi az egyik legjobb szorzókkal és hatalmas limitekkel dolgozó Pinnacle-t választjuk.

 

{"headTitle":"Werder Bremen-FC Heidenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3354505] 2020-07-02 20:30:00 Werder Bremen - FC Heidenheimx;
megosztom