Premier League

A bukik szerint befocizta magát a BL-be a Man. United

megosztom

Olyannyira összekapta magát a Manchester United, hogy a bukmékerek szerint szinte tuti a Vörös Ördögök BL-indulása.

Mióta Bruno Fernandest megszerezte a Manchester United, a csapat sorra aratja a győzelmeket, ennek köszönhetően pedig reális esélye van a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik hely megszerzésére. Ez különösen azért nagy szó, mert az ősszel még szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy Ole Gunnar Solskjaer bekormányozza a gárdát az elitbe. Az újraindulás óta tovább szárnyalnak a Vörös Ördögök, a keret sérültjei időközben felépültek, így most ott tartunk, hogy a MU mindössze két pontra van a negyedik helyen álló Chelsea-től és háromra a harmadik Leicester Citytől.

A Premier League végéig még hat forduló van hátra, ami azt jelenti, hogy maximálisan 18 pontot lehet még szerezni, vagyis ez a különbség szinte elhanyagolhatónak tűnik.

Bruno Fernandesszel nagyot húztak a Vörös Ördögök //Fotó: Manchester United facebook

Az angliai székhelyű Bet365 fogadóiroda kínálatában a Premier League küzdelmeire rendre számos speciális fogadási lehetőség közül lehet válogatni. Például köthetünk fogadásokat arra vonatkozóan, hogy mely csapatok végeznek majd a legjobb négyben.

Ezen a piacon viszont elég érdekesek a szorzók, ugyanis a bukinál - a Manchester Cityt leszámítva - a legnagyobb favoritnak a Manchester Unitedet tartják. A jó forma viszont még nem indokolná ezt az elég alacsony szorzót Pogbáék TOP4-es helyezésére, viszont ha vetünk egy pillantást a MU hátralévő meccseire, akkor már megérthetjük az okokat.

A Manchester Unitednek a hátralévő hat fordulóban csupán egyetlen komoly rangadója lesz.

 

A MU játszik még odahaza a Bournemouth, a Southampton és a West Ham, idegenben pedig az Aston Villa, a Crystal Palace majd legvégül a Leicester ellen. Ez utóbbi mérkőzés akár még nagyon sok mindenről dönthet, de a többi találkozó a manchesteriek aktuális formáját figyelembe véve közel sem tűnik legyőzhetetlen akadálynak.

bet365

Ezzel szemben a három rivális - Leicester, Chelsea, Wolves - jóval nehezebb sorsolás elé néz. A most harmadik Leicester még játszik az Arsenallal, a Tottenhammel és ugye a MU-val is, a Wolverhampton pedig az Arsenal, Everton, Chelsea trióval.

A Chelsea van még talán a legjobb helyzetben, hiszen a Wolves elleni meccsen kívül a Liverpool elleni idegenbeli rangadó ígérkezik neccesnek, bár azért a 37. fordulóban már nem biztos, hogy Klopp csapata szétszakítja az istrángot.

A bukik rangsora a BL-indulásra a következő: Manchester United, Chelsea, Leicester City, Wolverhamtpon.

Egyetértesz a szorzókkal?

 

 

 

 

{"headTitle":"Premier League 2019/2020 - Első négyben végez ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-02 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"1.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leicester City ","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Wolverhampton","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
297674

 

megosztom