Sportfogadás

A Logibet történetének legdurvább hónapját produkálták a masterek - íme a kaszálás számai

  • Logibet
megosztom

Soha annyira eredményesek nem voltak a master tippmesterek, mint júniusban. A számok önmagukért beszélnek.

Talán már a szuperlatívuszok sem számítanak megfelelő jelzőnek, ha a legjobb logibetes tippmesterek havi teljesítményét vesszük górcső alá, hiszen

oldalunk történetének legjobb hónapját produkálták a master tipsterek.

Soha olyan magas ROI nem volt még a Logibeten a legmagasabb szinten lévő tipsterektől, mint 2020 júniusában, ami egyértelműen azt jelenti, valóban sikerült történelmet írni. Lássuk a matematikát.

Ugyan profitban nem sikerült lepipálni a 2017 októberi +534 egységet, ám a mostani +444.94 lényegesen magasabb ROI mellett született meg. Soha korábban nem láthattunk olyat, hogy a master szinten lévő tippmesterek tippjeiből 15.24% ROI-t érhettünk el. Lássuk táblázatos formában, hogyan is jön ki ez a profit!

A júniusi master tippek statiszitkája
Tippmester Tippszám* Profit ROI
varin 481 +267.40 13.26%
Ryan Fawcett 7 +0.2 0.3%
Man1878utd 74 +94.19 28.20%
Karlsson 8 +8.37 33.48%
MoneyMaker 34 +3.20 2.20%
Griezmann 11 +4.85 12.77%
Abetting To Bet 27 +74.80 28.77%
kecsege55x 9 +0.7 3.91%
tomeemagyar 3 -8.77 -54.81%
A tippmestereknél kizárólag a master szinten leadott tippeket néztük

 

Mit jelent ez?

Noha fontos leszögezni, hogy a tippmesterek önálló személyek, egymáshoz semmi közük és ezért felesleges is együtt értékelni őket, az látszik, hogy erre a szintre feljutni nem kis rangot jelent és aki eléri ezt a szintet, az nem véletlenül éri el. Külön öröm lehet az előfizetők számára, hogy a rengeteg tippel dolgozó, karrierje második legjobb hónapját produkáló varin mellett is gyönyörű profitot tudtak realizálni a tipsterek, így aki nem tudta lekövetni a vezető tippmester közel 500 ötletét, az is bőven megkapta a napi betevő adagját és profitját.

 

Ezért válaszd a Logibetet...

Amellett, hogy a Logibeten egy havi díjas előfizetés gyakorlatilag minden konkurenciánál olcsóbb, fontos kiemelni, hogy oldalunk nem egy tippadó szolgáltatás. A Logibet egy olyan felület, ahol bárki kipróbálhatja magát tippmesterként, a legjobbak pedig pénzt is kereshetnek vele. Mi tehát csak egy független, hiteles platformot biztosítunk azoknak a tippmestereknek, akik szeretnék árulni tippjeiket.

Mindemellett a Logibet tippmestereinek eredményeit nem egy manipulálható excel táblázatban, kézzel írja össze valaki, akinek érdeke csalni és hazudni a számokkal, hanem minden adatot a rendszer értékel és számol, biztosítva ezzel a tökéletes transzparenciát és korrektséget.

 

Kiemelkedik a díszes kompániából a bet builderekkel operáló Man1878utd és a most már strandröplabdából is kaszáló Abetting To Bet, aki egymás után húzza be a 3 feletti szorzókat.  De nagyon örülhetünk például Karlsson visszatérésének is. Mínuszban mindössze tomeemagyar végzett júliusban, ám ő mindössze néhány napot volt master szinten, így az ő statisztikája ebből a szempontból nem igazán releváns.


Úgy véljük, a fenti számok és statisztikák önmagukért beszélnek, kár bármit hozzátenni. Ha te is szeretnél ilyen jó tippmesterektől tippeket kapni minden hónapban, ne habozz, csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához. Az előfizetés díja továbbra is havi 15€*, amely összegért akár minden fenti tippmesterre is feliratkozhatsz egyszerre!

*: 6 hónapos előfizetés esetén
 

>>> Meggyőztek a számok, előfizetek a Logibetre <<<

megosztom