Tipp

Erre a gólszerzős tippre már most megéri lecsapni

  • varin
megosztom

Szokás szerint a fogadóirodák nem törődnek az eltiltott játékosokkal az oddsszabásnál.

Fotó: goal.com

Lazio-Milan mérkőzés lesz a 30. forduló egyik nagy rangadója, igaz, a Juve-Torino és a Napoli-Roma sem rossz párosítás - természetesen mindkét másik meccsek külön beharangozóban foglalkozunk majd. Lássuk azonban "ideje korán" a szombat esti csúcsrangadó legjobb tippjét, azt ugyanis tálcán nyújtja át nekünk a    .

Egyértelmű esélyese a 90 percnek a Lazio a Milan ellen, ez vitán felül áll, minden elemében sokkal jobb csapat Simone Inzaghi gárdája, mint a Rossoneri. A Milan legutóbb Ferrarában a SPAL ellen veszített el 2 pontot, óriási bravúr lenne, ha az Olimpicóból győzelemmel távozna, még a Lazio hiányzói ellenére is...

Ha a Bet365-ön fogadsz, nem kell attól tartanod, hogy elbukod a pénzed, ha a játékosod nem kezd. A fogadás kiválasztásánál bepipálhatod, hogy a tipped érvénytelen, ha a kiszemelt mégsem kezd, így visszakaphatod a pénzed kockázat nélkül!

A Sasoknál ugyanis sem Ciro Immobile, sem Felipe Caicedo nem léphet pályára, vagyis 37 bajnoki gól hiányzik majd az Égszínkékeknél. Különösen az olasz válogatott játékos kiválása nagy érvágás, ám ez remek lehetőséget ad nekünk, hogy lecsapjunk Immobile helyettesére, méghozzá remek oddson.

A 30 éves támadót ugyanis így szinte biztosan Joaquín Correa pótolja majd a csatársorban, aki ezúttal ékként kezdhet a korábban megszokott visszavont csatár helyett. A fiatal argentinnek ez aligha ismeretlen terep, a Laziónál és a Sevillánál is játszott CF-et, ráadásul Immobile hiányában a büntetőket is ő végezheti majd el, ráadásul novemberben Immobile mellett kezdett a San Siróban és tudta is mattolni Donnarummát.

Ahogyan az lenni szokott, az irodák oddsszabásában nincs benne Correa pozíciója, Immobilére 2.00, a Caicedóra pedig 3.00 a szorzó, ami remek lehetőséget ad nekünk Correa góljaira. Ha pedig kicsit bátrabbak vagyunk, akár 19-szeres szorzóért egy duplát vagy 101-ért egy triplát is megszavazhatunk a válogatott játékosnak.

{"headTitle":"Lazio-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-04 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Joaquin Correa gólt szerez","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135757] 2020-07-04 21:45:00 Lazio - AC Milanx;
megosztom