Forma-1

Bottas 5-ös oddsára nem tudunk nemet mondani

megosztom

Megérkezett a száguldó cirkusz a sógorokhoz, pénteken rajtol a 2020-as Forma-1-es szezon.

Július 3-án, magyar idő szerint 11 órakor az ausztriai Spielbergben az első szabadedzéssel kezdetét veszi a rettentő sűrűnek ígérkező 2020-as Forma-1-es világbajnokság. Autóba ne üljön senki, hogy meginduljon a sógorokhoz egy kis élő versenyzés reményében, ugyanis zárt kapuk fogadnák. 

Mint mindig, az első futam előtt rettentően sok a kérdőjel, a pandémia miatti kényszerszünet pedig csak tovább nehezíti a dolgunkat az esélylatolgatásnál. Ami kiindulási pontot jelenthet, az a téli tesztek eredményei, ezeket ugyanis februárban még sikerült lebonyolítani a barcelonai aszfaltcsíkon. 

A katalán gyakorlások alapján a hybrid-érában domináló Mercedes volt a legmeggyőzőbb, míg a Ferrari teljesítménye aggodalomra ad okot. 

Charles Leclerc a napokban úgy nyilatkozott, hogy nem készül futamgyőzelemre a Red Bull Ringen: "Reménykedünk, hogy jobban szereplünk majd, mint a teszteken, még ha nem is lesz könnyű. Realisták vagyunk, nem volt valami jó a téli tesztelés." - mondta a monacói a Sky Sportsnak. 

Ha a téli tesztekből indulunk ki, akkor a maranellóiakra még akár a Racing Point is veszélyt jelenthet. A rózsaszín csapat szoros együttműködésben áll a Mercedesszel és 2020-ra gyakorlatilag leklónozták a tavalyi világbajnok autót. Nem meglepő tehát, hogy a Racing Point fejlődött és a középcsapatok közül az eddig látottak alapján az egyik legmeggyőzőbb. 

Papíron tehát a Mercedes és a Red Bull csatáját hozhatja az első futam, de az is benne van a pakliban, hogy Lewis Hamiltonékra még Max Verstappenék sem tudnak majd igazán komoly nyomást tenni. 

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

Mire fogadjunk?

Ilyenkor szinte még bármire fogadni lutri, de Valtteri Bottasban azért látunk potenciált, hogy megnyerje az első szabadedzést. A finn a téli teszteken is nagyon meggyőző volt és amióta összejött Tiffany Jane profi bringással, fizikálisan is rettentően egyben van. Bottas idén nagyon komoly erő lehet a mezőnyben, főleg, ha a csapat hagyja kibontakozni. 

{"headTitle":"Osztrák Nagydíj, 1. szabadedzés","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-03 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Valtteri Bottas","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

megosztom