Serie A

Megvan a forduló legerősebb tippje - kiesési rangadóval kaszálhatunk

  • varin

Létfontosságú a győzelem mindkét csapatnak, a döntetlen viszont csalódás lenne. A helyzet elég egyértelmű.

Kőkemény kiesési rangadót rendeznek szerdán este a Stadio Via del Maréban, ahová a Sampdoria látogat. Márpedig, ha egy meccsen mindkét félnek rossz eredmény a döntetlen, elvileg futószalagon kéne érkezzenek a gólok.

{"headTitle":"Lecce-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-01 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lecce","odds":"3.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Sampdoria","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Egyetlen pont választja el egymástól a két főszereplőt, a Lecce 25 egységgel a 18., a Sampdoria 26 ponttal a 17., vagyis már bennmaradó pozícióban áll. Természetesen Genovában azonnal aláírnák az idény végére ezt az állapotot, de azt valószínűleg Claudio Ranieri is tudja, hogy sok botlás nem fér bele, noha kétségtelen, hogy az újonc is pocsék formában van. A Sampnak mindenképpen meg kell nyernie ezt a mérkőzést, ráadásul mivel hétvégén a SPAL-t fogadják egy hat pontos héttel megalapozhatnák a nyugodtabb utolsó fordulókat.

A Lecce esetében aligha beszélhetünk nyugodt mérkőzésekről, az utolsó négy találkozón 19 gólt kaptak és az már most látszik, hogy ez a gárda egyszerűen gyengébb, mint a riválisok. A bennmaradásuk kisebb csodával érne fel, ennek fényében pedig nem is tűnik rossz opciónak az 1.57-es szorzó a "távozásra".

Lecce#ita-lecce#5
Sampdoria#ita-sampdoria#5

Az tehát tisztán látszik, hogy ez egy olyan 90 perc, amelyet mindkét csapatnak meg kell nyernie, hiszen ki ellen, ha nem a másik ellen - gondolhatják a felek.

Gyengébb védelmek viszont nemigen vannak a Serie A-ban, a Lecce magasan a legtöbb gólt szedte be hátul, de a Samp 50-ese sem fest fényesen. A 35, illetve 31 szerzett gól viszont a környező csapatoknál jobb.

A mérkőzés fontossága mellett a formák is nagyon az over mellett érvelnek, hiszen a Lecce az utolsó nyolc bajnokiján overezett, míg a Sampdoriánál ez a szám hat, illetve ha az utolsó kilenc meccset nézzük, akkor nyolc.

Egy korai gól véleményünk szerint rögtön megeresztheti a gólcsapot, ugyanakkor egyik védelem sem tűnik alkalmasnak egy 1-0 kibekkelésére. Nekünk tökéletesen megfelelne egy olyan 2-1-es eredmény, amelyet a Samp az utolsó négy meccsén produkált, de egy 3-3 sem lenne hatalmas csoda.

{"headTitle":"Lecce-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-01 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3135748] 2020-07-01 21:45:00 Lecce - Sampdoriax;