Darts

2.62-es oddson szavazunk bizalmat az angol dartsosnak

  • Cesc18
megosztom

David Evans az egyik legjobb formában lévő játékos, csütörtökön újabb napot zsebelhet be.

Csütörtökön újabb 15 mérkőzést játszanak az Icons of Darts Live League keretén belül, főszerepben pedig ezúttal a David Evans, Ritchie Edhouse, Scott Mitchell, Andy Jenkins, Mark Webster, Michael Warburton hatosfogat lesz. 

A hét negyedik napján Evans lesz a favorizált játékosunk, aki kedden hibátlan teljesítménnyel, 5/5 győzelemmel és +14-es legaránnyal zárt a tabella élén. A manchesteri dartsos az egyik legtöbb meccset vállalta eddig és jól jött neki egy június elején a két hetes szusszanó. A visszatérését követően ismét magas színvonalon és motiváltan játszik.

Evans az elmúlt 30 meccséből 25 alkalommal 90 feletti körátlaggal zárt, ezzel pedig az egyik legstabilabb forma az övé. 

Ha valaki folyamatosan ennyire magas átlagokat tud hozni, az gyakorlatilag mindennap esélyes arra, hogy az adott játéknap első helyén végezzen. 

Az angol dartsoson kívül a többiek sokkal ingadozóbb formát mutatnak, ráadásul Evans formája akkor sem esik vissza, amikor a nap megnyerése a tét. 

Papíron Edhouse Evans legfőbb kihívója, de a 37 éves angol érzésre kezd egy kicsit elfogyni. Az utóbbi napokban nem volt annyira acélos, Evansbe pedig mind a háromszor beletört a bicskája. 

  2.62-szeres pénzt fizet arra, hogy Evans ismét a nap legjobbja lesz. Ennyiért ez remek befektetésnek tűnik, hiszen ahogyan említettük, az angol remek formának örvend és ebben a mezőnyben akár négy győzelem is elegendő lehet. 

{"headTitle":"Icons of Darts Live League - Day 4","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-02 11:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"David Evans","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

megosztom