Darts

Nagyon jó esély mutatkozik ezen a meccsen az overre

  • Cesc18
megosztom

Igazi csemegének ígérkezik Martin Adams és Keane Barry összecsapása.

Szerdán folytatódnak az Icons of Darts Live League küzdelmei, a 15 meccses étlapól pedig ezúttal Martin Adams és Keane Barry összecsapását vesszük górcső alá. 

Nagyon érdekes az ő párosításuk, hiszen Adams élő legendája a dartsnak, míg Barry egy rettentő fiatal csillag, aki akár még nagyobb dolgokat is elérhet ebben a sportágban, mint "Wolfie". 

Adams rekord mennyiségű meccset játszott ebben a sorozatban, Barry viszont csak a múlt héten csatlakozott. A 18 éves ír fiúnak azonban nem sok idő kellett, hogy felvegye a ritmust, rögtön a második játéknapján a legjobbnak bizonyult. Barry a pénteki elsőségét követően szombaton és hétfőn is a tabella első helyén végzett, ezzel pedig kivívta a bukik tiszteletét. A szerdai játéknapot már 2.37-es szorzóval topfavoritként várja, míg Adams visszaszorult az erősorrend második helyére. 

Az egymás elleni meccsük ígérkezik a nap rangadójának, amelyre kora délután, 12:45 magasságában kerülhet sor.

Eddig kétszer mérték össze a tudásukat és a 64 éves legenda bicskája mindkétszer beletört az ifjú kihívójába - pénteken 5-3, hétfőn pedig 5-4 arányban nyert Barry. 

Ami közös volt ebben a két meccsben, hogy a magas kiszállókkal nem spóroltak. Pénteken egy 124-es és egy 131-es kiszállót dobtak meg, míg hétfőn egy 126-ost és egy 139-est - utóbbi a győzelmet jelentette az írnek. 

Adams és Barry randevúján tehát megéri egy magas kiszállós tippbe fektetni. A line szokás szerint 102.5, ami jócskán elmarad attól, amiket eddig egymás ellen megdobtak. Többször megénekeltük egyébként már, hogy az ő szintjükön ezek a 100 eleji, egy triplás kiszállók nem tartoznak a bravúr kategóriába.

{"headTitle":"Martin Adams - Keane Barry","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-01 12:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legmagasabb kiszálló 102.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

megosztom