Darts

Kiváló oddson fogadhatunk a 180-akra

  • Cesc18
megosztom

Kedden sem maradunk Icons of Darts Live League nélkül.

Sőt! A Modus további négy játékhetet tervez, csak azokon a napokon nem lesznek meccsek, amikor PDC-s versenyekre kerül sor. Jelenleg tehát úgy néz ki, hogy augusztus 8-ig biztosan tartanak majd az Icons of Darts Live League küzdelmei. 

Kedden a David Evans, Ritchie Edhouse, Scott Mitchell, Andy Jenkins, Mark Webster, Michael Warburton hatosfogat lesz érdekelt. Szokás szerint mindenki játszik majd mindenkivel, tehát összesen 15 mérkőzést találunk a menüben. 

Mi most az utolsó előtti, Webster-Evans összecsapásra fókuszálunk, amelyen reményeink szerint 180-akban nem lesz hiány. 

A walesi játékosnak a múlt héten kifejezetten jól futott a szekere. Kedden, csütörtökön és szombaton játszott, a formája pedig napról napra javult. Hétvégén járt legközelebb a nap megnyeréséhez, hiszen ugyanannyi pontot szerzett és ugyanolyan legaránnyal zárt, mint Keane Barry, ám az egymás elleni meccsüket elveszítette, így az ír tehetség zárt a tabella élén, Webbynek pedig meg kellett elégednie a második hellyel. 

Evans hétfőn, kedden és szerdán játszott, a formája pedig visszatért ahhoz, amit a "karanténdarts" elején láthattunk tőle. Motiváltan játszott és sorra nyerte a meccseket. 

Amiben mindketten nagyon erősek voltak, azok a 180-ak. Webster tőle szokatlanul, hármasával, négyesével szórta a maximumokat. Csütörtökön és szombaton összesen 30-at bombázott, ami meccsenkénti hármas átlagnak felel meg. 

Az angol a három nap alatt jutott el 32-ig, de ez is meccsenkénti kettes átlagot jelent, ami kifejezetten jó. 

Fogadás tekintetében tehát kettejük párharcán érdemes lehet a 180-akba fektetni. Noha a bukik is érzik, hiszen 3.5-nél húzták meg a line-t, ugyanakkor duplázó szorzót kapunk az overre. Múlt héten egyébként az egyetlen egymás elleni meccsükön négy maximum született, mindez úgy, hogy akkor Websternek még nem is sült annyira a keze és nem mellesleg csak hat leget játszottak.

{"headTitle":"Mark Webster - David Evans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-30 17:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"180-ak száma 3.5 felett","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

megosztom