Tenisz

Egészen kiváló oddsot kapunk erre a speckó tenisz-tippre

  • Cesc18
megosztom

Alexa Glatch és Claire Liu összecsapását szemeltük ki a Grand Slam Tennis Tours aktuális menüjéből.

A két amerikai hölgy magyar idő szerint szerda hajnali 4 óra magasságában méri össze a tudását a kaliforniai Newport Beach Palisades Tennis Club kemény pályáján. 

Liu két mérkőzést vállalt eddig a MatchPlay 120 keretén belül, ezeket pedig egyaránt sikerrel vívta meg. Még a hónap elején sima kettőben nyert a korábbi top 10-es Coco Vandeweghe ellen, majd pedig a hónap közepén a mostani ellenfele, Alexa Glatch ellen könyvelhetett el egy győzelmet, igaz, akkor 6-4, 0-6 után az idősebb amerikai feladta a meccsüket. 

Nincs információnk arról, hogy mi volt akkor Glatch problémája, de erre a meccsre már aligha lesz hatással, hiszen azóta kétszer is pályára lépett. Ezeken ráadásul nem is teljesített rosszul, ugyanis szettet sem veszítve húzta be a találkozókat.

{"headTitle":"Alexa Glatch - Claire Liu","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-01 04:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Glatch","odds":"2.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Liu","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A két héttel ezelőtti meccsükön nagyjából 50-50-re álltak az oddsok kezdésnél. Hasonló számokkal jöttek ki a bukik most is, ám a fogadók egyértelműen Liu felé húznak és a fiatalabb amerikai szorzóját immáron 1.60 környékére püfölték. 

Mire fogadjunk?

Két ellentétes stílus feszül majd egymásnak, amiben mindig benne van, hogy valamelyikük játéka dominálni tud. Éppen ezért egy ilyen mérkőzésen látunk fantáziát abban, hogy lesz egy 6-0-s szett. Erre a   -nél tehetünk fogadást, méghozzá 8.40-es oddson.  

{"headTitle":"Alexa Glatch - Claire Liu","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-01 04:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz 6-0-ra vagy 0-6-ra végződő szett a mérkőzésen","odds":"8.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

megosztom