La Liga

Ha nem vagy Barca-fan, akkor ez a tipp tetszeni fog

megosztom

Szinte kizárt dolog, hogy a Barcelonának beleférjen egy újabb pontvesztés, csakhogy az Atlético remek formában van.

A Balaídosban a 88. percben bekapott gól nagyon sokba kerülhet a címvédő Barcelonának, amely a vigói döntetlen miatt kétpontos hátrányba került a Real Madriddal szemben. Ez azért kellemetlen a katalánoknak, mert a sorsolásuk jóval nehezebbnek tűnik, mint az ősi riválisé, vagyis innentől kezdve már bravúr kell a Barcelonának a bajnoki cím megvédéséhez. 

Kedden nem akármilyen ellenfél vár Messiékre, hiszen az utolsó négy fordulóból négyet megnyerő, jelenleg a tabella harmadik helyén álló Atlético Madrid látogat a Nou Campba. Diego Simeone csapata idén ugyan a bajnoki cím sorsába nem tudott beleszólni, de nincs rossz szezonja, főleg ha azt vesszük, hogy egész évben jellemző volt, hogy kulcsemberek bajlódtak sérülésekkel. 

Csapathírek

Quique Setiennek nem kell új hiányzókkal számolnia, De Jong, Dembelé és Sergi Roberto továbbra is maródi. Viszont a pletykák szerint Setien ideje lejáróban van, az sem elképzelhetetlen, hogy még a szezon vége előtt elküldik őt a csapattól. Állítólag a játékosok nem veszik komolyan a mestert és segítőit, ha pedig ez tényleg így van, úgy nagyon nehéz minőségi munkát végeznie egy csapatnak. 

Az Atléticóban több lesz a hiányzó: Koke és Savic eltiltott, Vrsaljko és Hermoso pedig sérült. 

[3093585] 2020-06-30 22:00:00 Barcelona - Atlético Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Bár egy ilyen meccsre fogadási lehetőségek százai közül lehet válogatnunk, személy szerint nem bonyolítanám túl most ezt a dolgot. Teljesen egyértelmű, hogy a Barcelona háza táján most nincsenek rendben a dolgok, belső feszültségek vannak, széthúzás is akad, a játék képe pedig igazából hetek óta nem az igazi. A Barca-játékosok feszültnek tűnnek, a játék pedig görcsös, márpedig ezek az előjelek egy Atlético Madrid elleni meccs előtt finoman szólva is baljósak. 


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


A fogadóirodák szorzói elég jó indulatúak a Barcával, de ilyen oddsokat egy teltházas Nou Campban, egy topformában lévő Barcára fogadnék el. 

Döntetlen közeli eredményt várok ezen a meccsen, így az Atlético Madrid +0,75-ös ázsiai hendikep közel 1,80-as szorzóért nálam játszható kategóriát jelent. A tipp teljes egészében ugyanis akkor lesz vesztes, ha a Barca legalább kettő vagy annál nagyobb különbséggel győz. 

{"headTitle":"Barcelona - Atletico Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-30 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid +0,75","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3093585] 2020-06-30 22:00:00 Barcelona - Atlético Madridx;
megosztom