Sportfogadás

Ingyenes tippek Anglia egyik legjobb lovi tipsterétől

megosztom

Néhány nap után minimális pluszban áll a "projekt", csatlakozz és próbáld ki a lovizást.

A Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén számtalan kincsre bukkanhatsz, ebben a cikkünkben pedig a legújabb kezdeményezésre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Moneymaker_Cesc18 révén a lóverseny csatornán mindennap ingyen láthatjátok az Egyesült Királyság egyik legjobb lovi tipsterének tippjeit. 

Régi motoros szerkesztőnk a napokban tartott közvéleménykutatást a Discordon, hogy lenne-e igény lovi-tippekre és bizony szép számmal jöttek visszajelzések, hogy többen nyitottak lennének ezen "műfaj" felé. 

 

Mit kell tudnunk ezekről a tippekről?

Cesc18: Egyelőre én a tipster azon tippjeit osztom meg, amit az adott napon a legerősebbnek gondol, ezt lovis berkekben "NAP"-nak nevezik. Erről a tipster külön statisztikát is vezet, 2018-ban és 2019-ben összesen 308 ilyen tippet publikált, ami ~20%-os ROI mellett 369 egység profitot termelt. Sajnos 2020-ból nincs külön NAP statisztikája, egy összesített stat van, ami 87 egység profiton és megközelítőleg 26% ROI-n áll. 

 

Mit kell tudnunk a tipsterről?

Cesc18: Ez a tipster nagyon komoly követőbázissal rendelkezik. A tippjeit 4-8 ezren megnézik naponta, a nagyobb fesztiválokon pedig 10 ezer fölé is szokott kúszni. Mondhatni tehát, hogy a szigetországban egy nagyon népszerű tipsterről beszélünk. Éppen ezért, ha kiír egy tippet, akkor érdemes minél gyorsabbnak lenni, mert hiába nagy piac a lovi, azért ilyenkor rengeteg tét áramlik be a tippjére és ez általában oddseséshez vezet. Különösen igaz ez akkor, amikor szélső esélyre, értsd, magas oddsra tippel. Találkoztam olyan tippjével, ami 41-es oddsról 16-ig csökkent. 

 

Milyen tétet javasolsz?

Cesc18: Ez a része nem egyszerű, hiszen minden a bizalomra épül. A tipster nem ad meg téterősséget, nincs indoklás, tehát én az egységnyi téterősséget javaslom. Ez mondjuk lehet 4/10. Későbbiekben akár lehet ezen módosítani, attól függően, hogy mennyire növekszik a bizalom a tipster felé.

 

Melyik irodát válasszuk?

Cesc18: A     ideális választás, ott minden tippje megjátszható és a futamok élőben nézhetőek. Ja, és nem mellesleg az irodának van egy olyan remek tulajdonsága, hogyha a rajtnál a választott lovunk oddsa magasabb, mint amin megfogadtuk, akkor a magasabb oddson értékelik ki a tippünket. Tehát, tegyük fel 2.50-ért fogadtuk meg, de a rajtig felkúszott 3.00-ra, akkor ha bejön a tippünk, akkor háromszoros pénzt nyerünk. Oddsesésnél természetesen ez nem érvényes, azaz olyan nincs, hogy 2.50 helyett mondjuk 2.20-ért értékeljék ki. 


Eddig hat tipp került megosztásra a csatornán, melyek közül közül kettő jött be, három úszott el, egy pedig push lett. Miután a két nyerő egyaránt 3.00-as szorzóval futott, így jelenleg pluszban áll a projekt - 4/10-es téterősséggel számolva.
 

 

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?


1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.

 

Ha csatlakoztál a Hathárom-Logibet Discord-szerveréhez, akkor keresd a #lóverseny csatornát!

 

megosztom