Premier League

Dupláznánk a hétfői esti Premier League meccsen

  • Tomihmv
megosztom

Kicsit szembemegyünk a bukmékerekkel a Crystal Palace-Burnley összecsapáson. 2.14-szeres szorzót húzunk.

Otthon tudja-e tartani a pontokat a Palce? - Fotó: twitter.com/cpfc

Igen hosszúra, majd egy hetesre nyúlik a Premier League 32. fordulója, köszönhetően az FA Kupa negyeddöntőinek. Hétfőn egy mérkőzés kerül terítékre ebből a körből, a Selhurst Parkban a Crystal Palace és a Burnley csap össze.

A hazaiak a visszatérést követően jól indítottak, hiszen 2-0-ra tudtak nyerni a Bornemouth otthonában. Azt követően viszont az Anfield Roadra voltak hivatalosak, ahol kijött a papírforma és a Liverpool 4-0-ra verte őket, vagyis a hétfői lesz az első otthoni mérkőzésük március eleje óta.

Felemás formában vannak tehát a londoniak, akik a hét első napján a Kelly, Schlupp, Tomkins trióra biztosan nem számíthatnak, míg Benteke, Guaita és Zaha játéka erősen kérdéses.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


A vendégek is hasonló passzban vannak, mint a Sasok, annyi különbséggel, hogy ők a nyitányon néztek bele egy igen nagy pofonba (5-0-ra kaptak ki a Manchester City otthonában), majd a második kanyarban, az újraindulástól számítva, nyerni tudtak. Csütörtökön ugyanis sikerült felülkerekedniük az életéért küzdő Watford csapatán hazai pályán.

A Burnley-nél is vannak ugyanakkor hiányzók, hiszen Barnes és Gibson biztosan kimarad, míg a múlt héten győztes találatot szerző Jay Rodriguez szereplésére sincs sok esély, mindemellett a Wood, Gudmundsson, Brady trió játéka is kérdéses hétfőn.

Közel azonos formában vannak a felek, közel azonos játékerőt képviselnek, és gyakorlatilag ugyanúgy állnak a táblázaton, hiszen mind a két csapat 42 pontot szerzett, azonban a Palace-nak kettővel jobb a gólaránya, így ő a 10. míg a Burnley a 11. Azonban a felek utolsó négy egymás elleni fellépését rendre a londoniak nyerték, ráadásul ők lesznek a pályaválasztók, még ha zárt kapuk mögött is lépnek pályára a gárdák.

Ugyanakkor szerintünk egy szoros, iksz körüli eredmény a realitás ezen a találkozón, viszont meglepő, hogy a bukmékerek ennyire kevés gólt várnak. Így pedig érdemes lehet a gólváltásba fektetni, főleg úgy, hogy a felek számára nincs igazán tét, hiszen a kieséstől nagyon messze vannak, de Európától is, vagyis felszabadultan léphetnek pályára, amiben bármi benne van.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Crystal Palace - Burnley","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3056052] 2020-06-29 21:00:00 Crystal Palace - Burnleyx;
megosztom