Német foci

126-szoros oddsért csúszta le az osztályozót a Hamburg, mi pedig nyertünk vele

megosztom

Persze nem a pontos eredmény megtippelésével, hiszen elég volt nyeretni a Sandhausent a busás profithoz.

Az életben három dolog biztos. A halál, az adók és, hogy a Hamburg összeomlik teher alatt! 

- vallják a HSV szimpatizánsai. Nos, vasárnap ezt remekül demonstrálta a Dieter Hecking-legénység, amelynek elég lett volna egy pont az abszolút verhető Sandhausen ellen ahhoz, hogy osztályozót játszhasson a Werder Bremennel.

Dráma a Volksparkstadionban. Fotó: Twitter

Persze az igazsághoz tartozik, hogy ezt előre nem tudhatták Hunték, hiszen ha a Heidenheim verte volna a Bielefeldet, akkor tökmindegy mit játszanak. Csak aztán úgy alakult, hogy a bajnoki aranyérmes már a 17. minutumban 2-0-ra vezetett a 12 éve még ötödosztályú alakulat ellen, szóval gyorsan kiderült, hogy hamburgi részről elég lenne az 'X' az osztályozóhoz.

De nem is ez a lényeg, hiszen a HSV-nek inkább a saját meccsére kellett volna koncentrálnia. Igen ám, csak váratlan helyről jött a pofon, hiszen Van Drongelen csatárokat megszégyenítő technikával szerzett öngóljával már a 13. percben vezettek a vendégek. A 21 éves holland légiósnak nem élete napja volt, ugyanis még az első félidőben le kellett hozni térdsérülés miatt. A szünetre már 2-0-s hátrányban voltak, aztán a 62. percben jött a reménysugarat jelentő Hunt-büntető, 2-1. Egészen a hajráig nyílt maradt a meccs, majd jött a nyitómondatban szereplő tézis és a teljes összeomlás, a vége pedig 5-1-es zakó.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


"Nem tudtunk megszabadulni az idegességtől és nem találtuk a rést az ellenfél védelmén." - panaszkodott a korábban Wolfsburgot és Gladbachot is irányító Dieter Hecking, aki hatalmas csalódásról beszélt, de ennek ellenére a Hamburgnál képzeli el a jövőjét.

Csodálkoznánk, ha ezután megtartaná a vezetőség az 55 éves német taktikust, ugyanis nem csak az utolsó fordulón múlt ez - a kényszerleállást követő kilenc bajnokijából mindössze kettőt nyert meg a csapat. Nem véletlen, hogy mi is számoltunk a bukik által képtelenségnek hitt sandhauseni diadallal - a tippet megtalálhattátok a Hathármon és partneroldalunkon, a Logibet-en egyaránt.

Ritka, de a bombameglepetést hozó pontos végeredményt a nemzetközi bukik döntő többsége nem is listázta. Az 5-1-es vendégsiker annyira irreális forgatókönyvnek tűnt, hogy 126-szoros szorzót fizetett, de azért mi sem panaszkodunk, ugyanis bármikor aláírunk egy ilyen sima 9,80-szeres szorzójú single tippet.

A szezon egyik legnagyobb meglepetését hozva tehát az 50 ezres kisváros, azaz a Heidenheim együttese készülhet az osztályozóra. Nem túlzás állítani, hogy történelmük két legfontosabb 90 perce vár a déliekre és immár csak rajtuk áll a dolog, márpedig az oddsok nem sok jóval kecsegtetnek.

bet365
megosztom