Serie B

Az olasz másodosztályba kalandozunk a profitért

  • varin
megosztom

Könnyed duplát ajánlunk Itáliából, ahol többek között a bajnokavatást is ma estére várjuk.

Komplett fordulót rendeznek hétfőn este 9-től a Serie B-ben, amely esetében rengeteg kérdés megválaszolásra vár még. No, az nem, hogy jövőre a Boszorkányokat, vagyis Filippo Inzaghi Beneventóját a legjobbak között láthatjuk majd, hiszen 22 pontos előnnyel vezetik a bajnokságot, miként a Livorno kiesése is biztos, ám a további sorsok még eldöntésre várnak.

Fotó: Stadionews

Ascoli-Crotone

Két döntetlennel kezdett ugyan, de még így is egyenesen feljutó pozícióban áll a Crotone, amely nevét azért jól ismerhetik az olasz foci szerelmesei. A calabriai együttes hat meccse őrzi veretlenségét, noha igazán jól hazai környezetben futballoznak csak. Hétfői ellenfelük viszont ott sem nagyon, az Ascoli ugyanis jelenleg osztályozós helyen áll, ám ha a mögötte álló csapatok nem rontanak és Cavionék nem kapnak magukhoz nagyon hamar, akkor ebből kiesés is lehet.

A rossz formának edzőváltás is lett az eredménye, ám a frissen kinevezett Dionigivel sem sikerült megtörni a rossz szériát, az Ascoli a Venezia vendégeként is kikapott pénteken, ezzel nyolc meccsesre növelve a nyeretlenségi szériát, amely 11 találkozóból áll, ha nem számoljuk a sereghajtó Livorno kiütését. Ősszel a Crotone pályáján 3-1-re nyert a hazai együttes és mi most is sima vendégsikert várunk.

Benevento-Juve Stabia

Nem kell különösebben keresni az okokat, hogy miért is szerepel ilyen fantasztikusan a Benevento együttese, hiszen Pippo remek keretet kapott a keze alá. Kinek ne lenne ismerős például a fél Olaszországot végigjárt Coda neve, esetleg a Cagliari korábbi támadója Sau vagy a napolis Lorenzo Insigne testvére, Roberto, de ha egy kicsit hátrébb megyünk, akkor a finn Hetemaj, a rutinos Volta, esetleg Maggio is szép emlékeket ébreszthet a fanatikusaokban.

A Boszorkányok 2018-ban egy rendkívül gyenge, 21 pontos teljesítménnyel rukkoltak elő történetük első Serie A-szezonjában, ám most újra próbálkozhatnak a sárga-piros csíkos mezesek és ehhez már csak egyetlen lépés kell. Ha ugyanis este legyőzik a Juve Stabiát, minden más eredménytől függetlenül feljutnak és egyben meg is nyerik a Serie B-t.

A Benevento átlagosan minden második meccsén kap csak gólt, ezt egyetlen vetélytárs sem tudja megközelíteni sem.

Ehhez egy könnyű ellenfél jutott a campaniai csapatnak, hiszen a Juve Stabia két nagyon csúnya vereséggel rajtolt, kikaptak a közvetlen vetélytárs Pescara otthonában, illetve otthon a biztos kieső Livorno ellen. A szintén campaniai gárda rögös utat járt be az elmúlt években, jelentett csődöt, feljutott, kiesett, de most megint a veszélyzónában van. Idegenben mindössze 10 pontot szereztek Caserta fiai és nem éppen jó ómen, hogy most ahhoz a Beneventóhoz érkeznek, amely csupán 6 egységet bukott el 15 meccsen. Alighanem bajnokavatás és örömkönnyek várhatóak.

{"headTitle":"Serie B-kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-29 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.91","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ascoli-Crotone - Crotone +0.5","odds":"1.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Benevento-Juve Stabia - Benevento -0.5","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
2020-06-29;86
302035
megosztom