Serie A

Biztonsági tippünk van a nap olasz rangadójára

  • varin

Jól kezdett a Milan és a Roma, így a vasárnap délutáni csatájuk is izgalmasnak ígérkezik.

Nehéz manapság már egy Milan-Roma mérkőzést a forduló rangadójának nevezni Itáliában, de a tabella alapján az 5. és a 8. helyezett csatája ígérkezik a 28. kör legnívósabb találkozójának. Lássuk, mi lehet a legjobb tipp.

Jól sikerült a visszatérés mindkét oldalon, mert bár a Milan a kupából kiesett a Juventus ellen, szégyent nem vallottak Pioli fiai, ráadásul a Lecce ellen egy négyest vágtak a bajnokságban, míg a Roma a Sampdoria ellen tudott fordítani az Olimpicóban.

A cél egyértelmű lehet mindkét oldalon, a fővárosiak a top4-be vágynak, a Milan pedig a 6. helyre, ám ehhez az Atalanta és a Napoli gyengélkedése is szükségeltetne, így nem kizárt, hogy a végén a Farkasok lecsúsznak a BL-ről, a Milan pedig az EL-ről.

Ami a csapatok összetételét illeti, a Milannál minden változatlan, a leccei győztesek léphetnek pályára ismételten, hiszen Ibrahimovic továbbra sem bevethető. A Románál viszont több ok lehet az örömre, hiszen egyre több a visszatérő futballista, amely további lehetőségeket biztosít Fonsecának.

Az elmúlt évek igen vegyes összképet mutatnak, nem dominálta egyik csapat sem a párharcot, októberben hazai pályán a Roma is komolyan megszenvedett a Milannal. Véleményünk szerint nem lesz unalmas meccs, az óvatos, gólszámos fogadásunk pedig csak akkor bukna teljesen, ha 0 vagy 1 találat lenne.

{"headTitle":"Roma-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-28 22:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.25 gól felett","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3135737] 2020-06-28 17:15:00 AC Milan - Romax;