Sportfogadás

Már a bukik is félnek Szoboszlaitól, ennyit fizetne ha a Hartberg kapuját is bevenné

megosztom

Nagy formában van Magyarország legtehetségesebb idegenlégiósa, akit hamarosan egy még patinásabb csapat vihet el.

Pazar formában a magyar légiós. Fotó: Player

Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg listavezetőként kezdte a hét közbeni, 30. fordulót amikor is a második Rapid otthonába ment. Az egész idény során remekelő Salzburg meglepően nagy fölénnyel kiütötte a Rapidot, 7-2 lett a végeredmény és folytatódott a még mindig mindössze 19 éves Szoboszlai Dominik remek szériája is.  

Az európai gigászklubok által is figyelt játékos az elmúlt öt meccsén immár az ötödik gólját szerezte szerda este a bécsi Rapid vendégeként.

Vasárnap ráadásul könnyebb ellenfél jön, amikor is a hat csapatos tabellán ötödik Hartberg látogat a mesés fekvésű városba. A két csapat legutóbbi bajnokiját a Red Bull nyerte 6-0-s KO-val, Domninik egy gólpasszal vette ki részét az akkori sikerből. A Hartberget amúgy pár napja a LASK gyalulta le saját stadionjában 5-1-ra, tehát elnézve a Salzburg formáját könnyen benne lehet egy újabb nagy pofon a pakliban.

Tudtad? Válogatott játékosunk a napokban felkerült a Golden Boy TOP100-as listájára, jövőjével kapcsolatban pedig naponta jelennek meg a cikkek a nemzetközi sportsajtóban.

A várható nagy mértékű győzelem végett ismét érdemes lehet(ne) egy kis pénzt dobni Szoboszlai újabb találatára, amellyel már korábban is sikerrel kaszáltunk, igen ám, de a bukik nagyon megvágták ennek az oddsát.

Olvasóink kedvenc partnerirodája, a    1.95-ös pénzt fizetne, ha Dominik bevenné a Hartberg kapuját, tehát láthatjuk, hogy az irodák is egyre komolyabban veszik a magyar tehetséget. Tekintve azonban a körülményeket, egy kis aprót még így is megérhet talán a brillírozó légiós meglövetése.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

[3287756] 2020-06-28 17:00:00 Salzburg - Hartbergx;
megosztom