La Liga

Állítólag ez a pénteki nap tuti tippje

A BL-be vágyó Sevilla a középmezőnyhöz tartozó Valladolidot fogadja péntek este a spanyol bajnokság 32. fordulójában.

Bár az elmúlt két forduló során elveszítette harmadik pozícióját a tabellán a Sevilla, oly' nagyon azért nem kell búslakodniuk az andalúzoknak, hiszen a Barcelona és a Villarreal elleni döntetlen nem nevezhető csalódást keltő eredménynek. A csapat négy ponttal előzi meg az 5. helyezettet vagyis a hátralévő hét forduló során ezt a fórt kell elsősorban tartaniuk. 

Péntek este papíron egy olyan mérkőzés vár a Sevillára, ahol nem kéne gondot okozzon a három pont bezsebelése. Az ellenfél a Valladolid lesz, amely ugyan a 15. helyen áll a tabellán, de a kieső helyektől nyolc pontra van, így viszonylag biztonságos pozícióban tudhatja magát. 

[3093582] 2020-06-26 22:00:00 Sevilla - Valladolidx;5

A két csapat utolsó egymás elleni négy meccsét a Sevilla nyerte meg, és természetesen a pénteki mérkőzésnek is toronymagas esélyesének számítanak a hazaiak. 

{"headTitle":"Sevilla - Valladolid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-26 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sevilla","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Valladolid","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A helyezés, a forma, az egymás elleni eredmények és a játékoskeretek közti különbség is azt súgja, hogy ezt a meccset a Sevilla megnyerheti. 

Ez tökéletesen leképződik a mérkőzésre fogadók tétjeiből is. Picit szétnéztünk az interneten, milyen arányban is fogadják ezt a meccset a játékosok, és bizony nagyon-nagyon egyoldalúan oszlanak meg a tippek. 

A magyar online fogadóirodában 92%-a a téteknek a Sevilla sikerére érkezett be, itt nálunk a Hathármon a leadott tippek 88%-a várja a Sevilla győzelmét, a nemzetközi focival foglalkozó Whoscored olvasóinak pedig 83%-a számít hazai három pontra. 

Ezek az arányok nagyon egyértelműek, vagyis kijelenthetjük, hogy a pénteki napon a fogadók szerint a Sevilla sikere az egyik legerősebb tipp. 

A szorzó egyébként - ahogy fentebb is látható - 1.40 körül van, ami viszont egyáltalán nem valami erős szám. A nézők nélküli meccsen ez pláne igaz, hiszen a hazai pálya előnye nem realizálódik igazán. 

Szerinted megéri fogadni a Sevilla sikerét? 

 

 

 

 

[3093582] 2020-06-26 22:00:00 Sevilla - Valladolidx;