Logibet

Minden, amit az új sztárigazolásról tudni kell - íme Ryan Fawcett

  • Logibet

Ryan Fawcett elárulta, mennyi tippre lehet tőle számítani és milyen stílusban szeret tippelni.

Mint arról már többször beszámoltunk, egy igazi szupersztárt sikerült megszereznie a Logibetnek az egyik legnagyobb külföldi oldaltól, Ryan Fawcett 80%-os találati aránnyal érkezett meg oldalunkra. Rengetegen tűkön ülve várták a tipster érkezését, hétfőn pedig már publikálta is első tippjeit. Most lássuk, mit is kell tudni a kanadai gururól.

Kövesd Ryant a tuti tenisztippekért!

Kanadai tippmesterként hogy találtál rá a Logibetre?

Ryan Fawcett: Egy brit barátom ajánlotta nekem a Logibetet, itt ugyanis lehetőségem van sok emberrel megosztani a tippjeimet. Megnéztem az oldalt és nagyon elégedett voltam a feltételekkel, így örömmel csatlakoztam.

Milyen régóta foglalkozol sportfogadással és hogy lett a tenisz éppen a favorit sportágad?  

Ryan: Több, mint 10 éve foglalkozom már vele. Ami a teniszt illeti, az elmúlt 5-6 évben szinte minden nap elemeztem és figyelemmel kísértem mindent ezzel a sportággal kapcsolatban. Ez a sok munka nagyban hozzásegített az eredményeimhez és ahhoz, hogy megértsem, mi is történik a pályán.

Mint az a statisztikákból is látszik, extrém magas találati arányod van, egyáltalán nem alacsony oddsok mellett. Mindig is az 1.50-1.60 körüli szorzókra vadásztál?

Ryan: Remek kérdés. Úgy tűnik, valóban az ilyen oddsoknál tudok a legsikeresebb lenni, noha egyáltalán nincs arról szó, hogy szándékosan ezekre vadászom. Valahogy úgy tűnik, nekem ez az oddstartomány jött be, amely egyáltalán nem az alibizős kis szorzó, de nem is vállalunk túl nagy kockázatot. Ugyanakkor tervezem, hogy lesznek ambíciózusabb, magasabb szorzójú ötletek is.

Mire számíthatnak tőled az előfizetők, havi hány tippre és milyen jellegűekre?

Ryan: Minimum havi 20 tippre, de az átlagos tippszám szerintem 30 és 50 között lesz. De fogalmazzunk úgy, hogy 20 és 60 között, ez a legpontosabb adat.

Milyen bankroll-menedzsmentet ajánlasz a tippjeidhez és milyen tétkezelést használsz?

Ryan: Kizárólag közepes és magas tétes tippeket ajánlok majd. Nálam az 1/10-es tipp egyenlő a bankroll 1%-ával, míg a 10/10-es tipp a bankroll 10%-ával lesz egyenlő.
 

Tudtad? Ryan Fawcett első logibetes tippjei egy kivételével mind zöldültek, így a teniszguru jelenleg 5/6-tal áll a Logibeten, ahová a második helyre került besorolásra korábbi eredményei alapján.


Minden tippmesterünktől megkérdezzük, így tőled is: te fogadóként és magánemberként hogyan élted/éled meg a vírusjárványt? Tenisz híján pihenéssel töltötted az elmúlt heteket?

Ryan: Először is kívánok mindenkinek jó egészséget és biztonságot ezekben az időkben, mert az biztos, hogy valóban nehéz periódus a mostani mindenki számára. Az elmúlt hetek nálam eléggé némán teltek, mert nem szerettem volna olyan dolgokra fogadni, amelyről fogalmam sincsen. Tenisz hiányában pedig gyakorlatilag nem is fogadtam. Ami a magánéletemet illeti, igencsak a szokások embere vagyok, így nem érintett jól a sok változás, de ehhez is hozzá kellett szoknom. Nemrég költöztem, ez azért lefoglalt, de most már, hogy visszatér a tenisz, én is kicsit visszatérek a napi rutinjaimhoz. Szeretnék még jobban felkészülni azokra a dolgokra, amelyekre nemigen lehet.

Van esetleg még valami üzeneted vagy tanácsod a követőid felé?

Ryan: Remélem, mindenki biztonságban és egészségben van, ez a legfontosabb. Előre is köszönöm mindenkinek, aki megtisztel a bizalmával, úgy gondolom, nagyon szép közös jövő vár ránk!


Hogyan kaphatom meg Ryan Fawcett tippjeit?

Ryan sem kivétel a többi tippmestertől, a Logibeten ugyanúgy a normál vagy a profi előfizetés megváltásával juthatsz hozzá a tippjeihez. A feliratkozás díja havi 15€*, amelyért Ryan mellett bármelyik tippmesterre feliratkozhatsz még.

 

>>> Feliratkozom Ryan Fawcett tippjeire! <<<

 

*: 6 hónapos előfizetés esetén