Sportfogadás

100 ezret ért olvasónknak, hogy kihasználta ezt a speckó piacot

megosztom

Góllal búcsúzott aktív pályafutásától Juhász Roland, a Fradi ellen szerzett büntetője olvasónknak busás hasznot hozott.

Kedd este játszotta utolsó profi mérkőzését a magyar futball utóbbi két évtizedének egyik legkiemelkedőbb alakja, Juhász Roland. A 95-szörös válogatott védő 37 évesen döntött úgy, hogy szögre akasztja a stoplist, pályafutása utolsó mérkőzésén pedig csapata, a MOL Fehérvár az ő góljával győzte le a bajnok Ferencváros együttesét.

Juhász Roland büntetőből volt eredményes a búcsúmérkőzésén, a fiatal játékos korában még támadót (is) játszó bekk magabiztosan értékesítette a megítélt tizenegyest.

A búcsú tehát mondhatni tökéletesre sikeredett, hiszen kevés annál jobb forgatókönyv létezik, minthogy egy játékos győztes góllal fejezzen be egy karriert.

Juhász gólszerzésének lehetőségére mi is felhívtuk a mérkőzés beharangozó cikkében. Mint bizonyára sokatok számára ismert, a    -nél néhány hete már lehetőségünk van gólszerzős fogadásokat is kötni az OTP Bank Liga mérkőzéseire.

Ez a magyar foci szerelmeseinek és fogadóinak egy remek kis extra lehetőség a profitszerzésre.

Ennek láthatjuk pozitív példáját olvasónk feltöltött szelvényén keresztül is, amelyet a TipPics-be kaptunk 'giggs82' felhasználónktól.

Olvasónk 9,8-as szorzón fogadta meg, hogy Juhász Roland bármikor gólt szerez a Fradi elleni mérkőzésen, és mivel 2x5400 HUF értékben adta fel a fogadását, összesen 105 840 forintos nyereményt vághatott zsebre.

Nem akármilyen fogás ez, így mindenképpen jár a gratuláció olvasónknak, aki remekül használta ki, hogy van olyan fogadóiroda, amely kínál gólszerzős piacokat magyar bajnoki mérkőzésre. A 22bet az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik a nemzetközi bukmékerek között, speciális ajánlatok terén pedig talán nincs is vetélytársa a fogadóirodának. Ha olvasnál bővebben a 22bet-ről, nézd meg részletes terembemutatónkat, ahol minden lényegi információt egy helyen megtalálsz!

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

megosztom