Logibet

Aki kipróbálta a Logibet ingyenes tippjeit, aligha gondolkozik már az előfizetésen!

  • Logibet

Kiváló ízelítőt adtak a logibetes tippmesterek abból, hogy mit is tudnak. Íme a számok.

Múlt héten ünnepelte 5. születésnapját a Logibet, amely mára meghatározó piaci szereplője lett a profi tippmestereket összegyűjtő szolgáltatásoknak. Magyarországon egyedüliként bárki kipróbálhatja magát tipsterként is, a legjobbak pedig szép összegeket kereshetnek azáltal, hogy tippeket publikálnak követőik számára. Bízunk benne, hogy egyre többen esélyt adtok a Logibetnek, ám akik még nem győzték meg magukat arról, hogy érdemes egy tipsternek vagy egy oldalnak azért fizetni, hogy valaki tippet kapjon, azok az elmúlt napokban és a következő egy hétben is bővebb képet kaphatnak arról, hogyan is működik a Logi.

Mint azt bizonyára jól tudjátok, a hónap végéig minden tippmester minden ötödik tippje teljesen ingyenesen megtekinthető.

A promóció péntek óta fut, az eredményesség pedig egészen hihetetlen, melyről statisztikát is készítettünk.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy minden tippmester külön entitás, nem lehet az egy csoportban lévő tipstereket egy kalap alá venni, ahogyan feliratkozáskor is érdemes alaposan szelektálni köztük. Ugyanakkor az alábbi táblázat igencsak jól mutatja, hogy bárhonnan is válogattak az érdeklődők ingyenes tippeket az elmúlt napokban, az eredményesség hihetetlenül magas volt.

Az ingyenes tippek statisztikái péntek óta*
Tippmesteri csoport Tippszám Profit ROI
Master 17 +95,62 83.88%
Senior+Junior 25 +30,02 17.25%
*: Kedd délutáni számok alapján

Mint az látható, az eredményesség egészen extrém, a masterek 17 tippből közel 100 egység profit hoztak és mindössze 3 vesztes tipp jutott a 14 nyertes mellé. Láthattátok, milyenek varin kártyás ötletei, mennyire ért Griezmann a magyar focihoz, kaszálhattatok MoneyMaker ingyenes tippjével, kipróbálhattátok az új teniszgurut, Ryan Fawcettet, de a legnagyobbat mégis a fehérorosz röpimágus, Abetting To Bet villantotta egy 4.50-es szorzójú nyertes tippel. És akkor még nem is említettük azt a hihetetlen brutális kaszálást, amely hétvégén volt a Bundesligában...

Természetesen a 84%-os ROI egy lehetetlen szám, azt hosszútávon megközelíteni sem lehetséges, de úgy véljük, akik az elmúlt napokban bizalmat szavaztak a Logibetnek és ihletett merítettek az ingyenes tippekből, nem csak nagyon szimpatikusnak találták a tipstereket, de hosszú hónapokra előre meg is nyerték az előfizetés árát.

Ne felejtsétek, június végéig még minden ötödik tipp ingyenes a Logibet oldalán, amelyet itt bárki megtekinthet a regisztrációt követően, ám ha nem akartok lemaradni egy tippről sem és e-mailes értesítést is szeretnétek, akkor a Logi továbbra is egyedülállóan alacsony áron várja az előfizetőket!

 

>>> Nem volt elég a tippekből, még többet szeretnék nyerni! <<<