Bundesliga 2

Már most esik az odds, a hét tutija, vagy óriási pofon lesz?

  • gb1
megosztom

A Heidenheim osztályozót játszhat, ha megveri otthon a már biztosan bajnok Bielefeldet. Leadja a pontokat az aranyérmes?

Komoly érzelmek törtek elő a Hamburg elleni győzelemnél. Fotó: Heidenheim Twitter

Óriási fordulatokat hozott a Bundesliga 2 hajrája. Amit már jó ideje sejteni lehetett - és mellesleg ősszel 11-szeres pénzért megjósoltunk - a Bielefeld bezsákolta az első helyet és történelme során nyolcadik alkalommal indulhat az élvonalban, ám a dobogó további pozícióiért folytatott küzdelem végig nyílt maradt. 

Az egyik legfontosabb összecsapás ilyen szempontból a 33. fordulós Heidenheim-Hamburg volt, amelyen a hazaiak fordítva, egy utolsó pillanatos góllal legyőzték a HSV-t és karnyújtásnyira így kerültek az osztályozótól. Az már eldőlt, hogy a második helyet a Stuttgart szerzi meg, a Hamburggal viszont zsinórban másodszor is megeshet, hogy szégyenszemre nem tudja magát visszaverekedni az élvonalba, ahol a kezdetek óta minden évben játszhatott, egészen 2018-ig.

Tudtad? Az FC Heidenheim 2008-ban még az ötödosztályban játszott, a Bundesliga 2-be 2014-ben, történelme során először került fel!

A Heidenheim jelenleg egy ponttal előzi a Hecking-legénységet és az utolsó körben több pontot kell szereznie nála, hogy megőrizze pozícióját. Igen ám, de a Frank Schmidt fiainak a Bielefeld otthonából kéne elhozni a három egységet a biztos osztályozóért, márpedig az Arminia az idény során mindössze egy alkalommal maradt alul otthon és 16 meccsen csupán 12 gólt kapott.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-FC Heidenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-28 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"3.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Heidenheim","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A statisztikák annyira nem hatották meg a bukmékereket, hiszen alapból enyhe esélyesnek hozták ki a Heidenheimet. A hétfői nyitóoddsokra egyből rárepültek a szemfüles fogadók, így a 'V' már több, mint két tizedet zuhant és ez a trend garantáltan folytatódik.

Mivel a Hamburg szinte biztosan megveri (1.33) a középmezőnyben végzett Sandhausent, Schmidtéknek kötelező legyőzni az Arminiát, amely tekintve, hogy szurkolók nélkül rendezik a meccset, nem tuti, hogy megfeszül majd a szezon utolsó 90 percén. Még akkor sem, ha mesterük korábban kijelentette, hogy győzelmekkel akarják zárni a 2019/20-as idényt.

Te behúzod a Heidenheim győzelmét?

 

 

 

 

299041

 

[3081980] 2020-06-28 15:30:00 Arminia Bielefeld - FC Heidenheimx;

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<

megosztom