La Liga

Közepes odds, kis rizikó a háromesélyes meccsre

A Barcelona elleni döntetlen után újabb nehéz feladat vár a Sevillára és ezúttal sem számítunk gólzáporra.

Messit sikeresen hatástalanította a Lopetegui-legénység. Fotó: Twitter

A La Liga hétfői játéknapján két találkozót rendeznek, az ígéretesebb pedig kétség kívül a Villarreal-Sevilla. A hazaiak zsinórban a negyedik győzelmükre készülnek, míg a szintén remek formában lévő vendégek megerősíthetnék top4-es pozíciójukat.

{"headTitle":"Villarreal-Sevilla","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-22 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Villarreal","odds":"2.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Sevilla","odds":"2.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A Sárga Tengeralattjárónak láthatóan jól jött a kényszerszünet, hiszen zsinórban három vereség után, lejtmenetben vonultak a pihenőre. A júniusi restart óta viszont legyőzték egymás után a Celta Vigo, Mallorca, Granada triót, maximális pontot begyűjtve. Azért azt tegyük hozzá, hogy mindegyik ellenfelet csak minimális különbséggel verték, bár ez a végelszámolásnál aligha fog érdekelni bárkit is. Az Estadio de la Ceramicában amúgy a szezon során csak a meccseik felét sikerült három ponttal zárni és az oddsok alapján hétfőn is fontos egységeket lophatnak tőlük.

Megnyugvást jelenthet, hogy Javi Calleja mester majdnem  a legerősebb csapatát teheti pályára, hiszen Pau Torres visszatérhet eltiltásából, bár helyén Sofiane Chakle remekül helytállt a Granada ellen. A hazaiaknál mellesleg Guerra és Mori sérült, Lopeteguinek viszont egy hiányzója sincs, így kedvére szelektálhat a garnitúrából. Az előzetes infók alapján mindkét fél a 4-3-3-as felállást választja majd.

[3093572] 2020-06-22 19:30:00 Villarreal - Sevillax

A Sevilla mostani ellenfeléhez hasonlóan veretlen az újraindítás óta. A városi rangadót viszonylag simán nyerte a csapat a Betisszel szemben, aztán a Levante ellen bosszantó módon, egy 87. perces öngóllal buktak két pontot. Ebből egyet rögtön sikerült visszamenteni a Barcelona ellen, miután komoly underdogként értek el 0-0-t. Ezekkel az eredményekkel már 7 bajnoki óta nem talált legyőzőre a csapat.

A Villarreal ellen viszont nem ment túl jól az utóbbi időben, hiszen a decemberi odavágót 37.000 néző előtt veszítették el otthon 2-1-re és legutóbb 2017-ben győzték le.

Talán elérkezett az idő a törlesztésre, hiszen Lopetegui elég kompakt kis csapatot épített és ha benn marad a top4-ben, sikerülhet lemosnia magáról a korábbi kudarcait. Ami nagyon adja magát, hogy újabb nagyon feszes, védekezésre épülő összecsapást láthatunk majd és a bukik annak ellenére is egész jó oddsot adnak az underre, hogy ők is azt várják.

{"headTitle":"Villarreal-Sevilla","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-22 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt (ÁH)","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3093572] 2020-06-22 19:30:00 Villarreal - Sevillax;