Serie A

Nehezen tűnik bukhatónak ez a tipp a Milan "kötelezőjén"

  • varin

Rendkívül izzadós 90 perc vár a Milanra az újoncnál, íme a tippünk.

Hétfőn rögtön három mérkőzéssel kezdődik meg a Serie A 27. fordulója, fél 8-tól a Milan idegenbeli kötelezőjével indítjuk a napot. A Rossonerik a kupakiesést követően egyetlen célért lépnek pályára: megszerezni a 7. pozíciót és az EL-indulást, míg a Leccénél a kiesés elkerülése a terv.

{"headTitle":"Lecce-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-22 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lecce","odds":"5.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Milan","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A legnagyobb kérdés egyértelmű: ki lő gólt a Milanban? Az még a kisebb baj, hogy Ante Rebic bődületes butaságával esélyt sem adott csapatának a kupamérkőzésen, de Rafael Leao sem tűnik annak a klasszikus befejező támadónak, így bár csak Zlatan Ibrahimovic az igazi maródi az első sorból, ezt is nagyon megérezheti a csapat. Az előzetes kezdők szerint egyébként egy 4-2-3-1-es felállást választhat ezúttal Pioli, Leao szerepeltetése pedig egy kicsit bátrabb felállást mutat, mint amelyet Torinóban láthattunk.

A Milan viszont egyáltalán nincs könnyű helyzetben és különösebben az sem jött jól számukra, hogy a Torino és a Parma is pontot szerzett vasárnap, így a Rossonerik már csak a 9. helyen állnak a tabellán. A puskaporos hangulat, Ibra sérülése és a látszólag kötelező győzelem mind-mind acéltömbként nehezülhet az amúgy sem jó formában lévő játékosokra.

Ami a Leccét illeti, nagyon kétarcú csapat benyomását keltette a szünet előtt. Ha csak az utolsó hét meccset nézzük, pontot szereztek az Inter ellen, sorban verték a Torino, Napoli, SPAL hármast, a másik három találkozón pedig kaptak 14 gólt a Verona, Roma, Atalanta triótól. Az újonc bennmaradásról szőtt álmai azonban még bőségesen élnek, hiszen a Brescia, SPAL duó szinte biztos távozó, a 18. hely elkerüléséért viszont még aktívan küzdenek például a genovai csapatok. Az azonban vitán felül áll, hogy Mancosuék búcsúja lenne a papírforma.

A vendégeknél a már említett Ibrahimovic lesz a fontos hiányzó, Theo Hernández és Samu Castillejo viszont visszatérhetnek, míg a hazaiaknál Falco (19/3) és Babacar (17/2) hiányában Lapadula kell megoldja a gólszerzést.

Ősszel az északi iparvárosban 2-2-re végeztek a felek, de hasonló gólgálára most nem számítunk. Bár a Lecce elől és hátul is fenemód gólképes, a mostani Milan nem az a csapat, amely Atalanta-módra hetest rúgna bárkinek is. A feltett tétünk pedig akkor is visszajárna, ha netán 3 gólig mennének a csapatok.

{"headTitle":"Lecce-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-22 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.0 gól alatt","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3135728] 2020-06-22 19:30:00 Lecce - AC Milanx;