La Liga

Innen már csak elbukhatja a bajnokságot a Real Madrid?

megosztom

Beelőzte a hétvégén a Real Madrid a Barcelonát és ha nem hibázik nagyot, meg is nyerheti a bajnokságot. A sorsolása mindenesetre kedvezőbbnek tűnik.

Mindkét sztárcsapat rangadót játszott a hétvégén, hiszen a Barcelona a Sevilla, a Real Madrid pedig a Sociedad vendége volt, az eredmények alakulása után pedig egyértelműen a királyi gárda lett a forduló nyertese. Na meg azok az olvasóink, akik velünk tartottak, hiszen mind a két meccsre kiajánlott tippünk 'zöld színekben pompázott'.

A katalánok erejéből csak egy 0-0-s döntetlenre futotta pénteken, a fővárosiak viszont 2-1-re legyőzték a baszkokat vasárnap este, így pontszámban beérték a címvédőt, sőt, jobb egymás elleni eredményük miatt immáron ők vezetik a bajnokságot. Az őrségváltásra a fogadóirodák is reagáltak, hiszen immáron a Real Madrid a bajnoki cím esélyese, a blancók végső győzelmére 1.60-1.70 körüli oddsot fizetnek a bukik, míg a Barca címvédése 2.20 körül fogadható.

Messiék foghatják a fejüket, sokba kerülhet a sevillai pontvesztés

Ez az oddspár elég sokat cserélt gazdát a szezon során, viszont most már csak 8 forduló van hátra, vagyis oly' sok lehetősége már nem lesz a csapatoknak korrigálni a hibákat.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


És ha már hibáknál tartunk, a hátralévő meccseket elnézve talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Barcelona sorsolása nehezebbnek tűnik. Messiék a nyolc forduló alatt játszanak még a Bilbaóval, az Atlético Madriddal, a Villarreallal és a kiesés ellen harcoló városi rivális Espanyollal is.

A Real Madridnak két keményebb meccse lesz csak, a Bilbao és a Villarreal ellen, de mind a két találkozót pályaválasztóként játssza majd.

A Barcelona és a Real Madrid hátralévő meccsei
Barcelona Real Madrid
Bilbao (o) Mallorca (o)
Celta Vigo (i) Espanyol (i)
Atlético Madrid (o) Getafe (o)
Villarreal (i) Bilbao (i)
Espanyol (o) Alaves (o)
Valladolid (i) Granada (i)
Osasuna (o) Villarreal (o)
Alaves (i) Leganes (i)

Azt sem árt megjegyezni, hogy az ellenfelek mellett a sorozatterheléssel is meg kell küzdenie a csapatoknak, hiszen a lebonyolítás értelmében hetente két találkozón is pályára lépnek, ezt a nyolcas sorozatot pedig kevesebb, mint egy hónap alatt le is tudják.

Az biztos, hogy kiélezett véghajrára lehet számítani a La Ligában, de jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy a Real Madrid "helyzetbe hozta magát" és ha Zidane együttese nem csinál valami nagy baklövést a következő hetekben, nagy valószínűséggel két szezont követően ismét bajnoki címet ünnepelhet.

 

Szerinted ki nyeri a spanyol bajnokságot?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"La Liga - Győztes 2019/2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-10 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Szerinted ki nyeri a spanyol bajnokságot?x;
299432

 

megosztom