Sportfogadás

Két óra alatt +140 egység a Logibeten? Megcsináltuk!

  • Logibet

Akik varinnal tartottak a szombati Bundesliga-játéknapon, nagyon elégedetten nézhetek rá egyenlegükre.

A Logibet vezető tippmestere, varin már pénteken megírta, hogy milyen izgalmas játéknap vár ránk szombaton a Bundesligában, kiemelve a Mainz-Bremen csúcsrangadót. Szerkesztőnk végül a nyolc meccsből ötön is fogadásra érdemes opciót talált, a profit pedig hihetetlen mértékben ömlött a követőkre szombat délutánra.

Varin ugyanis összesen 22 tippet publikált ezekre a meccsekre, amely +137.25 egységet hozott a követőknek. Pénzben kifejezve ez azt jelenti, hogy csak ezen a délutánon, aki 1000 forint/egység értékben fogadott, 137.250 forint profitra tehetett szert.

És meglepő módon még csak nem is a beharangozott Mainz-Bremen csata hozta a legnagyobb profitot! Varin a szokásos bet builderes tippeket helyezte túlsúlyba, akadt olyan mérkőzés, ahol nagyon sok, máshol nagyon kevés sárga lapot várt, a profit pedig minden tippnél menetrendszerűen érkezett. A legnagyobb fogás azonban egy 15-szörös szorzó volt, tippmesterünk ugyanis jól érezte meg, hogy a Bayern-Freiburg meccsen egyetlen kártya sem kerül felmutatásra.

Volt nagy örvendezés szombat délután!

A tippmester így vélekedett egyébként a szombat délutánról:

"Egészen őrült nap volt, ezt láthatta mindenki, aki a Discordon bent van a zárt logibetes csoportban. Ha minden tényt és érzelmet le akarnék írni, ami lejátszódott bennem/bennünk a Mainz-Bremen meccsen a néhány óra során, akkor hat cikket tudnék megtölteni karakterekkel, de egészen extrém dolgok történtek.

 

>>> Csatlakozom a Logibet profi tippmestereihez! <<<

 

Elkaptunk egy value szorzót, megjött a legrosszabb bíró, össze-vissza repültek a szorzók addig, hogy végül megszülessen az év egyik legerősebb tippje, szombat estére pedig azért csak sikerült profitot realizálni a Mainz-meccsen is, még úgy is, hogy egy hazai sárga még nagyon jólesett volna. De mindent összegezve, egy legendás nap lett azt hiszem..." - meséli a tipster.

A profit tehát tálcán érkezett meg szombat késő délutánra, és ha össze akarnánk foglalni a szombati napot, akkor a Logibet egyik régi előfizetőjének, Taylor10-nek idézhetnénk fel a szavait, mely szerint "Egy nagy baj van, hogy már csak 1 forduló van a bundesből".

Ami pedig a teljes hétvégét illeti, bár a bundesligás két óra hihetetlenül sikerült, vasárnap sem volt megállás, amikor a Logibet masterjének 14 tippjéből 13 is nyert, így a szombat-vasárnapi etapot varin követői közel +210 egységben zárhatták.

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<