Logibet

Aki pecázás közben is tippel - interjú a Logibet röplabda-zsenijével

  • Logibet
megosztom

Mikrofonvégre kaptuk a Logibet master tippmesterét, Kecsege55x-et, aki az elmúlt egy évben keményen püfölte az irodákat.

 

Logibet: Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, kérlek mesélj magadról néhány szóban. Honnan jött például a "kecsege" becenév? 

Kecsege55x: Mikor nicknevet kerestem, akkor mivel nagyon sokan híresebb sportolókhoz kötötték a tippmesteri nevüket, ezért úgy gondoltam, választok valami teljesen elütőt, ami egyik kedves hobbimat is tükrözi. Hogy pont a kecsege lett, az a spontán pillanat eredménye.

A sportok iránti szerelem már gyerekkoromban elkezdődött. Két sportágat űztem komolyabban kisgyerekként, majd ifjú koromra már csak az egyik maradt. Az első igazi sportközvetítési élményeim a 92-es barcelonai olimpiához kötődnek, ahol már felfogtam, hogy mi történik és láttam Darnyit, Egerszegit stb.

Logibet: Ha már pecázás, előfordult, hogy a nagy halra várakozás közben akadtál értékes információra és a vízpartról osztottad meg a tipped?

Kecsege55x: Igen, hála az okostelefonok és a mobilinternet világának. Tavaly késő ősszel egy szombati napon volt, hogy két kapás között, a vízpartról írtam be a tippet. :)

 

Logibet: Oldalunkhoz 2018 júniusában csatlakoztál és mostanra nagyon komoly szintre jutottál, de erről majd később. Mikorra datálódik a sportfogadói karriered kezdte? Anno Te is a lottózókban a zöldújságot bújtad?

Kecsege55x: Az első komolyabb élményeim a nagyapámmal kitöltött totószelvények voltak, nagyon szerettem. Ezt követte a papír alapú tippmix, majd az egyetemi éveim alatt csapott meg az online fogadás szele. Nagyjából így épült fel a sportfogadói karrierem, de egyébként egy-két sportágat leszámítva gyerekkoromtól kezdve mindent követek, nézek.

 

Logibet: Evezzünk most már logibetes vizekre, hogyan találtál rá a portálra és milyen céllal vágtál neki a tippmesterkedésnek?

Kecsege55x: Véletlenül, az interneten böngészve. Először nem volt konkrét célom. Aztán úgy gondoltam, kitűzök határokat, amiket megpróbálok elérni. Mivel itt mások felé felelősséggel tartozom, így csakis az a tipp kerülhet ki, amit én is megrakok, csakis amit indokolni tudok megfelelően, ezen kívül minden sallangot kiszűrök és megnézem hova lehet eljutni. Mindez nekem is segített, mert a szenvedélyből fogadást sikerült lenulláznom. Ebben a mások felé történő felelősségvállalás segített.

 

 

Logibet: Tavaly júniusa óta gyakorlatilag nem tudsz hibázni. Sorozatban kilenc hónapban termeltél nyereséget és master szintre jutottál. Változtattál valamit a korábbiakhoz képest vagy egyszerűen csak elkezdett megtérülni a befektetett munka?

Kecsege55x: Egyrészről a befektetett munka.

Másrészről, ami fontos, ha elmegy egy tipp, nem akarom már azonnal visszanyerni, mint pár éve.

Csak arra fogadok, amiben hiszek és amit ismerek. Ami szintén fontos számomra, a veszteséges időszakok, amik vannak, és lesznek, azokat sikerül kis mínuszban átvészelni.

Átgondolva, a fő célom talán az volt, hogy ne nyerjen rajtam az online iroda, még ha ez csak egy hobbi is. Illetve van egy-két pont amiben mindenképpen előre kellene lépni. Lehet jövő ilyenkor, például nem leszek master tippmester, de már a jó értelemben vett kalandért is megérte, hogy ide eljutottam.

Illetve, kora tavasszal egy nagyobb nyereményt követően a Bet365 kitiltott, amit köszönök szépen, mert ez hivatalosan is azt jelentette, hogy nyerő fogadó vagyok.

 

 

Logibet: Böngészve a statisztikádat, röplabdában egészen fantasztikusak a számaid: 159 tipp után 20%-os ROI, 201 egység profit és közel 72%-os találati arány. Miért pont a röplabda? 

Kecsege55x: Űztem a sportágat, hobbiszinten még űzöm is, szeretem és ami a legjobb benne, nem lehet döntetlen :) Szeretem elemezni az esélyeket, kereteket vizsgálni, ha külföldi csapatokról van szó, akkor korábbi meccseket megnézni és ezek alapján következtetéseket leszűrni. Mivel játszottam is, könnyebb bizonyos dolgokat felismerni.

 

Logibet: Akkor a röplabda egy igazi szerelem a számodra. Mi a helyzet a focival, amiben szintén jók az eredményeid? Közel félezer tipp után 130 egység profit. 

Kecsege55x: Szeretem, fiatalon a röplabdával párhuzamosan űztem. Amit nem szeretek, hogy egy megkergült bíró, vagy egy begőzölt játékos is alátehet az egész tippnek.

Egyébként mindenre vevő vagyok, amiben a labda a főszereplő. Ha utánajárok és hiszek a tippben, akkor tekére is fogadok...De, ami igazán közel áll a szívemhez, az a női és férfi röplabda, női kosárlabda és kézilabda. A teremsportok viszont csak ősztől indulnak igazán újra, így addig természetesen én is focira fogadok javarészt.

 

 

Logibet: Nemcsak a Logibeten, de a Discord szerver élő tippek szekciójában is tevékenykedsz. Itt van esetleg hosszútávú célod? Mert az vitathatatlan, hogy egy nagyon értékes csatornát gondozol.

Kecsege55x: Papíron ez elég unalmas időszak, de bevallom, én nagyon szeretem. A röplabda, női kosárlabda és kézilabda csapatok alakítják ki a kereteket, a vírus és az azt követő nadrágszíj meghúzása átalakítja az erőviszonyokat. Kellemesen zavaros lehet ez szeptembertől, amiben jól lehet majd halászni. 

Szóval, csapatokat elemzek, új játékosoknak nézek utána és a kapcsolataim is igyekszem kihasználni. Egyszóval előre menekülök és készen akarom várni a tényleges újraindulást.
 

Logibet: Végezetül pedig, szerencsére elkezdett éledni a sportvilág, hogyan tervezed a karantén utáni időszakot? Milyen stratégiával vágsz neki?

Kecsege55x: Picit az én csatornám a többitől eltérő. Tudtunk már élőben jó dolgokat megcsípni, de én igyekszem elemzésekkel tarkított tippötleteket is beszúrni, illetve információkat megosztani. Ezek hasznos dolgok lehetnek például azoknak, akik nem ismerik a röplabdát. Akik viszont benne vannak, akár továbbgondolhatják a saját szájuk íze szerint. 

Hosszútávú cél egy olyan információfolyam kialakítása lenne, ahol közösségen belül, megosztjuk egymással a gondolatainkat, elemzéseinket, tippjeinket. Mindezt live tippekkel fűszerezve.

Például, lehet nekem van plusz infóm új igazolásról, sérültről stb. Más aki pl. mondjuk Békéscsabán lakik, lehet tudja, hogy a kezdő feladó 4 napja az ágyat nyomja, ami meccsdöntő tényező lehet, de az irodáknak fogalmuk nincs róla.

Egyfajta kommunikatív, információmegosztó csatorna. Ez mindenkinek jövedelmező lenne, ha sikerülne kialakítani. Ha ez működne, én nagyon örülnék neki - ez a jövő zenéje, remélem megvalósítható!

 

>>> Érdekelnek Kecsege55x tippjei, előfizetek a Logibetre! <<<

 

 

megosztom