Sportfogadás

10-1 - ezt az orosz meccset még sokáig emlegetjük!

  • Logibet

Nem akármilyen háttere volt a Szocsi 10-1-es győzelmének a Rosztov felett.

Amikor az orosz bajnokság 12. helyezett csapata hazai pályán 10-1-re veri a BL-aspiráns 4. helyezettet, akkor azt a mérkőzést érdemes alaposan körüljárni. Szerencsére a fogadók helyett megtette ezt a Logibet legnépszerűbb tippmestere, Griezmann, aki egy izmos nyerő tippet szállított a fogadóknak, de azért nézzük meg, hogyan is születhetett ez a végeredmény.

Annak rendje és módja szerint a fogadóirodáknál a vendégek voltak a 90 perc favoritjai, a Szocsi győzelme közel 3-szoros pénzt fizetett a Rosztov ellen. Csütörtökön este aztán napvilágot látott a hír, hogy a vendégeknél a fél keret koronavírus-fertőzést kapott, ezért az első csapatból szinte senki nem játszhat, így a Rosztovnál az ifi keret áll ki a meccsre. A Szocsi ráadásul elutasította a vendégek kérését a mérkőzés halasztására, így kilátásban volt egy hatalmas kiütés.

A fogadók természetesen rohantak bombázni a hazai sikert, amely a kezdés előtti órákra 1.02-ig esett le, a bukik többségénél, míg az irodák nagy része élőben már fel sem vette a kínálatába a meccset.

A Rosztovnál a legidősebb játékos a 21 éves Romanov volt, aki az 1. percben még a vezetést is megszerezte a Rosztovnak, míg a többi játékos 16-18 éves volt.

A Szocsi végül 41 kapura lövési kísérlettel és 10 lőtt góllal abszolválta a kötelező győzelmet.

A végeredmény tehát igencsak szép profitot hozott a Logibet előfizetőinek, akik ráadásul "Grizi" másik tippjével is szépet kaszálhattak, a ZTE-Honvéd meccsen a magyar futballszaki egy 6/10-es tippel kaszált, amely bárki számára ingyenesen megtekinthető volt.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

[3051979] 2020-06-19 19:00:00 Dinamo St Petersburg - FC Rostovx;
20200619141501