Exkluzív

Kockázat nélkül nyerhetsz tízezreket Szoboszlaival - mutatjuk a trükköt

megosztom

Szerdán újabb bajnoki mérkőzés vár a Red Bull Salzburgra. A Wolfsberger kapusa retteghet, Szoboszlai Dominik lába ugyanis megint elsülhet.

Gőzerővel robog a bajnoki címvédés felé a RB Salzburg csapata, amely a tavaszi újraindulás óta mind az öt tétmeccsét megnyerte, ezeken a találkozókon ráadásul összesen 21 gólt is szerzett. Nekünk magyaroknak, külön öröm, hogy a salzburgi menetelésből Szoboszlai Dominik is tevékenyen kiveszi a részét, a még mindig csak 19 éves középpályás a múlt héten négy góllal és két gólpasszal segítette meg csapatát. 

Szerdán újabb mérkőzés vár a bikákra, az ellenfél ezúttal a harmadik helyen álló Wolfsberger együttese lesz. Tavaly novemberen a Salzburg Erling Haaland triplájával sima 3-0-ra nyert ebben a stadionban, szóval az esélyek meglehetősen egyértelműek. 

Haaland ugyan már nincs a Salzburgban, de van egy Szoboszlaijuk, akiről edzője a LASK Linz elleni rangadó után nagyon elismerően nyilatkozott. „Nemrég a csapat előtt mondtam neki, hogy eljön az ő ideje. Mostanában tényleg őrülten jól játszik. Szinte olyan fejlődésen ment keresztül, mint Haaland” - mondta Jesse Marsch.

{"headTitle":"Wolfsberger - Salzburg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-17 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik gólt szerez","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik szerzi az első gólt","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik 2 vagy több gólt szerez","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik gólt szerez és nyer a Salzburg ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A Salzburg tehát szárnyal és most már csak az a kérdés, mikor biztosítja be matematikailag is a bajnoki címét. A Wolfsberger elleni győzelem nem lehet kérdés, hiszen eleve óriási a különbség a két együttes között, de emellett a formák is egyértelműen a vendégek mellett szólnak. A fogadóirodáknál 1.40 környékén lehet fogadni a Salzburg sikerére, ami jelzi, hogy mi a papírforma. 

Szoboszlai parádés formájára természetesen nem csak a magyar szurkolók figyeltek fel, hanem kis túlzással az egész európai futball is. A válogatott játékos a napokban felkerült a Golden Boy TOP100-as listájára, jövőjével kapcsolatban pedig naponta jelennek meg a cikkek a nemzetközi sportsajtóban. 

Szoboszlai erősödő góllövő formája pedig a fogadóirodákat sem hagyta hidegen. 

 

A hétvégi meccsen sikerült egy 4.50-es szorzót elcsípnünk Szoboszlainak köszönhetően, a sikeren felbuzdulva pedig most egy újabb ötletet ajánlunk a figyelmetekbe! 

 

Hogyan nyerhetünk ezreket Szoboszlaival - minden kockázat nélkül? 

Szoboszlai szerda esti gólja fogadóirodától függően 2.90-3.10 szorzó környékén mozog, azonban a BetClicnél ennél magasabb, 3.25-ös szorzón fogadhatunk a magyar fiú gólszerzésére. Ez azért is remek hír, mert a BetClic a legjobb üdvözlő bónuszt kínálja a sportfogadóknak egy maximum 20.000 HUF értékű Freebet formájában. 

Ez azt jelenti, hogy ha gondolod, akár 20 000 forinttal is megjátszhatod Szoboszlai gólját - minden kockázat nélkül! 

 

Miről is van szó pontosan? 

A BetClic az egyik legrégebbi netes fogadóiroda Magyarországon, a játékosok körében pedig azért népszerű, mert remek kezdő bónuszajánlattal várja az új fogadókat. 

Tulajdonképpen ez a piac legjobb ajánlata: első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként, a nyereményedet pedig azonnal kiveheted! Nincsenek durva megkötések és teljesíthetetlen követelmények, ez az akció tényleg az, aminek látszik! 

 

Hogyan kaphatod meg a 20 000 HUF Freebetet? 

 • Regisztrálj ezen a linken keresztül a BetClic oldalára és használd a HATHAROM bónuszkódot
   
 • FONTOS! A regisztráció során igényeld a bónuszt! 
   
 • Tegyél meg egy befizetést és fogadj bármilyen sporteseményre (pl. Szoboszlai góljára) legalább 1.50-es szorzón 
   
 • Amit lezárul a fogadásod (véget ér a meccs), a BetClic jóváírja a számládon az első fogadásod összegét - függetlenül attól, hogy nyert a tipped vagy vesztett 
   
 • Az üdvözlő bónusz (Freebet) összege maximum 20. 000 HUF 

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

Olvasd el részletes leírásunkat a BetClicről>

betclic
[3287733] 2020-06-17 18:30:00 Wolfsberger AC - Salzburgx;
megosztom