Észt foci

Könnyed dupla a kedvenc bajnokságunkból

  • varin

Egyre jobban szeretjük a Meistriliigát, így most egy biztonságos duplával nyernénk egy kis aprópénzt.

Talán már egyik olvasónkat sem éri váratlanul egy kis észt kalandozás, az elmúlt hetekben előszeretettel ajánlottunk tippet a balti ország első- és másodosztályából is. A tegnapi zöld szingli tipp után most egy duplát ajánlunk, alacsony szorzókkal.

Nomme Kalju-Paide

Két biztos top4-es csapat találkozik, ám a Flora-Levadia meccs okán aligha nevezhető ez a forduló rangadójának. Mindkét csapat győzelemből érkezik, ám az talán vitán felül áll, hogy eddig a Kalju szezonja sikerül jobban. A Paide híján van a meggyőző sikereknek, becsúszott viszont 1-1 csúnyább zakó.

A Nomme otthonában nem gondolnánk ilyen közelinek egymáshoz az oddsokat, hogy mást ne mondjunk, a két csapat utolsó 12 meccséből 8-3-1 a JK mérlege a Paide ellen.

Talinna Kalev-Kuressaare

Ha csak a tabellára pillantunk rá, már akkor is láthatjuk, miért logikus tipp itt az under, ám ha mélyebbre ásunk, még tisztább lesz. Az 5-5 lőtt gól egyik oldalon sem fest jól, ha pedig hozzátesszük, hogy a tavalyi szezonban is ez a két csapat lőtte a legkevesebb gólt (összesen 72 meccs alatt 53-at!), máris megérthetjük, miért jó tipp az under.

A bekapott gólok ellenérvként szolgálhatnak, de ha a Kalevnél levesszük a négy gigász elleni fiaskót, akkor három meccsen csak egy gólt kaptak, arra pedig azért nem számíthatunk, hogy a Kuressaare is nyolcat ragaszt nekik, mint a Paide. A vendégek szintén csak egyszer szaladtak bele egy izmos pofonba, de ezt nem valószínű, hogy a Kalev ellen megismétlik.

Ami a korábbi meccseiket illeti, tavaly minden meccsük under lett ezen a határon és bár akadtak gólfesztiválok az elmúlt években, azért az öt gól nem gyakori vendég.

{"headTitle":"Észt dupla","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-17 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1,66","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nomme Kalju-Paide - Kalju +0.5","odds":"1.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tallinna Kalev-Kuressaare - 4 gól alatt","odds":"1.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
2020-06-17;248