Játék

Elérkezett a finálé, a Jackpot még mindig bent - itt az 5. heti totószelvény

Elérkeztünk a Totóbajnokság utolsó hetéhez, az ötödik szelvényen már angol, olasz és spanyol meccsekre is tippelhettek!

Az utolsó hetéhez érkezett a Hathárom ingyenes Totóbajnoksága, a verseny kiírás értelmében az ötödik heti szelvények kiértékelése után pedig végső győztest is hirdetünk. Az elmúlt négy hét eredményei alapján az élmezőny nagyon-nagyon szoros, így az utolsó hétre is bőven maradtak még izgalmak. 

Ugyanakkor ne felejtsétek el, hogy heti győzteseket és nyereményeket is hirdetünk, így akkor is nyugodtan tippelhettek, ha esetleg korábban még nem töltöttetek ki egyetlen szelvényt sem! 

A mostani hétvégén már egészen pazar mérkőzéseknek szoríthatunk, köszönhetően annak a ténynek, hogy végre az olasz és az angol bajnokság is újraindul. Így már mind a négy nagy topligában zajlanak a küzdelmek, és természetesen a német és a spanyol bajnokik sem maradnak ki a válogatásból. 

Nem is tehetnénk meg ezt, ugyanis az előttünk álló hétvégén olyan remek kis meccseket rendeznek majd, mint a Lipcse - Dortmund, a Real Madrid - Real Sociedad, Bilbao - Betis, az Everton - Liverpool és persze ott van még a szombati Fradi-Újpest is. 


A heti szelvényeket minden szerdán 12:00 órakor cikk formájában is megtaláljátok a Hathármon, de a Tippjátékok/Totó aloldalon is elérhetőek. Az eredményeket is ezen az oldalon találjátok, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig ITT tudjátok elolvasni! 

 

Lássuk az utolsó, ötödik 13+1-es szelvényt:  

5. Szelvény

 


Díjazás

Heti nyeremények 

  • 1. hely: 2 000 HUF értékű számlafeltöltés fogadóirodában (PaySafe) + Logibet havi normál előfizetés 
  • 2. hely:  Logibet havi normál előfizetés
  • 3. hely:  Logibet havi normál előfizetés

 

Összesített ranglista 

  • 1. helyezett: 20 000 HUF értékű számlafeltöltés fogadóirodában

 

Jackpot: 

  • 13+1-es teli találat esetén 100 000 HUF értékű vásárlási utalvány 

Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!