Tipp

9/10-es ingyenes tipp a híres Esiliigából

  • varin

Egy mérkőzésre kerül sor szerdán az észt másodosztályban, van rá egy bombaerős tippem.

Az elmúlt hetekben szerencsére több ingyenes tipp és beharangozó formájában láthattátok, hogy mennyire jól fogadható azt észt bajnokság, legyen szó akár az elsőosztályról, akár a másodosztályról. Ezúttal az Esiliigából, vagyis azt észt 2-ből hoztam egy ingyenes tippet, de aki szeretne további value tippeket levadászni, annak van ötletem a Nomme-Paide, a Trans Narva-Tammeka és a Talinna Kalev-Kuressare mérkőzésre is.

Mit jelent az, hogy 9/10-es tipp?
A 9/10-es tipp azt jelenti, hogy a tippre 9 egységet javaslok felrakni a maximális 10-ből. A maximális 10 egység megállapításához a bankroll-menedzsment szabályait kell figyelembe venni, melyről itt olvashatsz bővebben. A 9/10-es tipp az aktuális bankroll körülbelül 3-6%-ának felel meg. A bankroll-menedzsment leggyakoribb használata esetén egy 10/10-es tipp az aktuális bankroll 5%-ával egyenlő.

Ami a mai mérkőzést, vagyis a Kohtia Jarve-Elva találkozót illeti, az oddsok alapján igencsak egyértelmű a helyzet, hiszen 1.30-as favorit idegenben az Elva, amely a feljutásért lehet harcban az idén, noha az 1-3-1-es mérleg nem néz ki túl jól. A Jarve viszont öt vereséggel, 1-15-ös gólkülönbséggel áll, amely nem vetít előre sok jót a számukra.

Ha érdekel, mit tartok én a legerősebb, 9/10-es erősségű tippnek erre a meccsre, csekkold a tippemet a Logibeten vagy válts előfizetést és nézd meg az összes ötletet!

FC Kohtia Jarve-Elva
Kezdés: 17:30, Tipperősség: 9/10
MEGNÉZEM A TIPPET!
[3262193] 2020-06-17 17:30:00 FC Kohtla-Jaerve - FC Elvax;