Bundesliga

Országos 1-es, az odds mégis kiváló

  • varin

Az egyik csapat az életéért küzd, a másik már kiesett - aligha van ennél biztosabb forgatókönyv.

Végtelenül egyszerű a forgatókönyv az Union Berlin-Paderborn találkozón minden szempontból, hiszen ha a fővárosiak nyernek, biztos bennmaradók, míg a Paderborn számára már nincs semmilyen tét. Mindezeket látva egy közel 1.70-es szorzó eléggé csábítónak tűnik a hazai sikerre.

{"headTitle":"Union Berlin-Paderborn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-16 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Union Berlin","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Paderborn","odds":"5.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A Die Eisernen persze mindent meg is tett a sikerért, hiszen a Schalke ellen pontot csentek, míg Kölnben nyerni tudtak, amely igencsak nagy magabiztosságot adhat az utolsó körök előtt. Ha megnézzük viszont a hátralévő meccseket, trükkös lehet még a jövő, ha nem győzik le a Paderbornt, hiszen vár rájuk egy hoffenheimi kirándulás és fogadják a Düsseldorfot, vagyis a körülmények kedvezőtlen összjátéka eredményezheti azt, hogy egy ki-ki meccset kell vívjanak a Fortunával a 34. fordulóban.

Az Union kieséséhez vagy osztályozójához persze nagy dolgok kellenek és sok-sok váratlan pont a Mainz, Bremen, Düsseldorf trióból kettőtől, de a felesleges matekot elkerülendő nyerniük kell a hétvégén kieső Paderborn ellen.

A Paderborn albán középpályása, Klaus Gjasula Bundesliga-rekordot állított fel azzal, hogy 17 sárgát gyűjtött be idén. Pedig nem is játszott minden meccsen.

A tavaly osztályozó nélkül feljutó Paderborn szezonja viszont dicstelen véget ér, hiszen a Bremen elleni hazai ötössel matematikailag is biztossá vált, hogy nincs kiút, visszatérnek a Bundesliga 2-be. Nem lehet mondani, hogy Michelék ne tettek volna meg mindent az elkerülhetetlen késleltetéséért, a Werder ellen 20 lövésig és 11 szögletig jutottak, ám a gólokat a vendégek szerezték.

Hiányzók terén is jobban állnak a hazaiak, ugyan sok kiegészítő ember maródi, visszatérhet eltiltásából a középpálya motorja, Robert Andrich. A másik oldalon viszont a védelemből Kilian (14/0), Schonlau (23/2) és Holtmann (22/1), a középpályáról Sabiri (22/4), a támadósorból az említett Michel (27/3) maródi.

Ugyan az Union kiesésének nagyon kicsi a valószínűsége, ám a matematika pallosa még ott lebeghet a berliniek feje felett. Ha nem akarnak izzadni az utolsó 180 perc alatt, egyszerűen csak meg kell verniük a kiesett, motiválatlan és tartalékos Paderbornt.

{"headTitle":"Union Berlin-Paderborn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-16 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Union Berlin","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3081653] 2020-06-16 20:30:00 Union Berlin - Paderbornx;