Áitgazolás

Erős tippnek tűnik most ez az 1.75-ös szorzó Ibrahimovic jövőjére

megosztom

A 38 éves svéd klasszis szerződése a nyáron lejár az AC Milannál. Olasz sajtóhírek szerint szinte kizárt a hosszabbítás.

Fotó: AC Milan

A jelek szerint úgy áll a helyzet, hogy Zlatan Ibrahimovic a szezon befejeztével elhagyja az AC Milan csapatát. A 38 éves támadó kora tavasszal fél+1 éves szerződést kötött korábbi klubjával és bár sem hozzáállásával, sem teljesítményével - 8 bajnoki, 3 gól - nem lehetnek elégedetlenek Milánóban, most mégis nagyon úgy fest, hogy Ibra nem fog élni a plusz egyéves hosszabbítás jogával.

A szakítás oka egyértelműen a múlt heti affér lehet, amely Ibrahimovic és a csütörtöki edzést meglátogató Ivan Gazidis sportigazgató között zajlott le. Sajtóbeszámolók szerint a svéd támadónál elpattant a cérna, amikor a sportvezető a Milan fényes jövőbeli terveiről kezdett el beszélni. Zlatan nem türtőztette magát és állítólag ordítva küldte el melegebb éghajlatra a főnökét.

A Gazzetta dello Sport szerint a történtek megpecsételték a Milan és Ibrahimovic közös sorsát. A svéd támadó korábban úgy nyilatkozott, a saját teljesítményétől teszi függővé, hogy még egy évre meghosszabbítja-e kontraktusát.

Miért érdekes ez nekünk, fogadóknak?

A lap szerint Ibrahimovic nem fog élni a lehetőséggel és a nyár végén hazatér Svédországba. A svéd csatár a karantén időszak alatt is javarészt hazájában készült, méghozzá a Hammarby csapatánál, amely klubban tavaly óta résztulajdona van.

Bár Ibra már jócskán túl van karrierje zenitjét, fizikálisan még mindig remek állapotban van, így sokan arra számítanak, hogy odahaza levezet még egy-két szezont. Ezt a korábbi években maga a játékos is pedzegette, így pedig, hogy saját klubja is van a svéd élvonalban, adja magát, hogy csatlakozzon a Hammarbyhoz.

Az     találhatunk is egy erre vonatkozó fogadási lehetőséget. A fogadás úgy szól, hogy Ibrahimovic december 31-ig bezárólag legalább egy hivatalos mérkőzésen pályára lép a Hammarby együttesében. A legfrissebb infók szerint erre most komoly esély mutatkozik.

Szerinted érdemes megfogadni ezt az opciót?

 

 

 

 

 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


unibet
 
megosztom