Bundesliga 2

Első az utolsó ellen, mégsem egyértelmű az odds

Az aranyesélyes Bielefeld a kiesés elől menekülő Dresdent fogadja. A tét óriási, így nem várunk gólparádét.

Uwe Neuhaus karrierjének legnagyobb sikerére készül idén. Fotó: Bielefeld Twitter

Különleges mérkőzés kerül hétfőn megrendezésre a német másodosztályban. A 28 fordulóban elmaradt Bielefeld-Dresden összecsapás ugyanis a leglényegesebb kérdésekre lehet hatással, hiszen a hazaiak a bajnoki címre, a vendégek pedig a bennmaradásra hajtanak. Jól mutatja, hogy mennyire kiegyenlített a Bundesliga 2 mezőnye, hogy ennek ellenére sem 1.10 körüli a szorzó a ‘H’-ra, hanem 1,45 körül fogadhatunk az Arminia sikerére.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-Dynamo Dresden","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-15 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Dresden","odds":"6.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Pedig Neuhaus legénysége otthon parádésan teljesített a szezon során, hiszen 14 összecsapásból mindössze egy alkalommal szenvedett vereséget és kétszer annyi gólt termelt, mint az ellenfelek. A szezon során a Schüco Arenában lejátszott meccsen átlagban 2.4 gól esett, és láthatjuk, hogy az utóbbi 5/6 találkozó underes eredménnyel zárult.

A kényszerszünet óta különösen feszes meccseket játszik a Bielefeld, amely úgy tűnik, kicsit rástresszelt az arany felé vezető útra. Ugyan nem kaptak ki a visszatérés óta, de öt meccsen csak hét egységet gyűjtöttek, ám szerencséjükre a riválisok is bukdácsoltak, így megmaradt az előny.

Arminia Bielefeld#germany-arminia_bielefeld#5

A Dresda pénteken az élvonalba való visszajutásra vágyó Hamburgot is megszorongatta, ám a 85. percben a kikötővárosiak bevitték a győzelmet érő találatot. A sűrű program nem segíti a Dynamót, hiszen 13 nap alatt az volt az ötödik bajnokijuk és már a harmadik zakójuk. A kiesés elkerülésre továbbra is van esélyük, de amint láthatjuk a sorsolás sem volt túl kegyes a csapattal. Egy esélyük maradt, mégpedig a masszív védekezés és a kontrázás, máshogy nem igen foghatják meg a nagyokat.

Ugyan a felek H2H meccsei alapján kecsegtetőnek tűnhet az over, mi mégis inkább az októberi odavágóhoz (0-1) hasonló összecsapásra számítunk. A bukik szerint ennyire nem lesz izzadságszagú a találkozó, éppen ezért be is tudjuk biztosítani az undert - az alábbi tipp csak akkor úszna el, ha négy vagy több gól esne hétfőn.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-Dynamo Dresden","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-15 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 3 alatt","odds":"1.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081924] 2020-06-15 20:30:00 Arminia Bielefeld - Dynamo Dresdenx;